Produsele noastre

studii de caz

clinica Synobis Cluj

Din culisele proiectelor Dacca: clinica Synobis

Timp de doua saptamani ne-am ocupat cu mult drag de reamenajarea clinicii Synobis. Am muncit cu spor, pentru ca ...
vezi toate studiile de caz »

ce spun clientii

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt.
Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client."

Bogdan Sterescu - Plant Manager
Emerson SRL - Business Unit ROXAR
Cluj Napoca Romania

Emerson divizia Roxar-industrie

vezi toate opiniile clientilor »

curatare parchet

recomandari intretinere si curatare parchet

Pentru a mentine aspectul „de nou” si natural pe toata durata de viata a pardoselii din parchet, recomandam aplicarea solutiilor adecvate folosind metodele descrise mai jos.

intretinere zilnica si protectie
Se realizeaza prin stergerea zilnica a parchetului cu un detergent cu actiune mare de curatare fara sapun sau ceara, ce nu afecteaza finisajul parchetului; aplicarea se face cu mop profesional plat.
Echipament necesar: mop microfibra plat


curatare intensiva uscata

Pentru decaparea uscata se va prelucra parchetul uniform si circular - suprapus pana ce suprafata se va curata complet iar murdaria existenta se va desprinde din pori. Dupa decapare, suprafata va avea o optica mata. Praful care ramane dupa decapare se va indeparta cu ajutorul unui mop uscat ori usor umed sau cu aspiratorul. Echipament necesar: monodisc cu aspirare si pad special pentru pardoseli din lemn.


avantaje decapare uscata:

-pastrarea valorii;
-procedeu simplu;
-nu produce umflarea pardoselii de parchet;
-nu pot aparea diferente de culoare;
-nu exista timp de asteptare inainte de tratare/ sigilare.

protectie
Se recomanda periodic dupa fiecare curatare intensiva; protectia consta in aplicarea unei pelicule pe suprafata parchetului de lemn, cu scopul de a-i prelungi viata si de a-i pastra aspectul de parchet nou. Aplicarea protectiei se face pe suprafata perfect curatata si uscata. Protectia folosita se recomanda a fi aceeasi (ceara, ulei, film protector) si poate fi lucioasa sau semi-mata. Echipament necesar: mop microfibra plat.