Amenajare zonă de bar, club sau cafenea pentru unități HoReCa

Pentru designul interior și amenajarea zonei de bar, club sau cafenea vom ține seama că acestea sunt destinate petrecerii timpului liber, întâlnirilor între prieteni sau cunoscuți, unde atmosfera trebuie să fie foarte relaxantă și primitoare. De asemenea, știm că în zonele destinate timpului liber și relaxării se consumă în mod special băuturi, iar soluțiile alese pentru amenajarea unui bar, a unui club sau a unei cafenele trebuie să fie rezistente la murdărire, la pete și lichide.

Design interior HoReCa – amenajare bar, club, cafenea, restaurante, săli de evenimente și cazinouri

Pardoselile recomandate pentru amenajarea zonei de bar, club sau cafenea trebuie să fie foarte ușor de curățat și de întreținut pe termen lung, rezistente la trafic intens, dar și din punct de vedere estetic să completeze conceptul de design interior al întregului spațiu. Astfel, se poate opta pentru parchetul masiv, mocheta personalizată, cu clasa de trafic 33 - comercial intens, linoleum natural sau Flotex, o pardoseală inovativă creată de Forbo, cu proprietăți deosebite.
 
Linoleumul natural sau Marmoleum-ul oferă oferă posibilitatea realizării unei pardoseli cu un design unic, este un produs 100% natural, rezistent la trafic intens și la abraziune. În plus, este rezistent la foc, o calitate importantă pentru amenajarea spațiilor precum baruri, cafenele sau cluburi.
 
La fel de inspirată pentru amenajarea zonei de bar, club sau cafenea este și alegerea parchetului masiv din lemn de esență tare, datorită eleganței și prospețimii oferite de lemnul natural, dar și datorită unor proprietăți precum rezistența la uzură sau posibilitatea recondiționării de câte ori este nevoie.
 
Dacă dorim un design interior în care tema aleas[ pentru amenajarea zonei de bar, club sau cafenea este rustică sau elementele naturale sunt cele principale, putem să avem o pardoseală cu aspect de lemn. Putem să alegem pentru amenajarea durabilă și modernă a barului ori a cafenelei, covorul din vinil Allura LVT (luxury vinyl tiles) ce păstrează aspectul natural al lemnului și oferă și beneficiile pardoselii din vinil: rezistență sporită, absorbanță fonică.
 
Și nu în ultimul rând, o soluție revoluționară pentru amenajarea zonei de bar, club sau cafenea este pardoseala Flotex de la Forbo, care îmbină armonios, într-un concept inovator, calitățile și confortul unei mochete cu cele ale unui covor din vinil. Pardoseala Flotex, diponibilă în variate designuri și culori, este rezistentă la trafic intens, rezistentă la murdărire și foarte ușor de curățat, cu o bună absorbanță fonică, antialergică și antiderapantă.

Mobilier, corpuri de iluminat, tapet și placări pereți pentru bar, club, cafenea, restaurante, săli de evenimente

Pentru amenajarea barurilor și a cafenelelor, vă oferim MOBILIER - mese și scaune pentru bar și cafenele, fotolii și banchete. Colecțiile noastre de mobilier sunt realizate din materiale rezistente și foarte usor de întreținut, fiind special concepute pentru spațiile HoReCa. Lucrăm cu producători de mobilier de prestigiu din Italia, Danemarca, Finlanda pentru a vă oferi calitate garantată: Pedrali, Kartell, Cube Design, ISKU, CUF Milano, Softline, etc.

În amenajarea barurilor, cluburilor, cafenelelor este foarte important iluminatul. Dacca vă oferă întreaga varietate de CORPURI DE ILUMINAT: lămpi, aplice, lampadare de diverse mărimi, din materiale care pot completa atmosfera în proiectul de amenajare.

În categoria TAPET ȘI PLACĂRI PENTRU PEREȚI oferim tapet personalizat marca Intuitive, tapet decorativ din diverse colecții, placări naturale cu plută marca Muratto cu efecte 3D sau placări cu lemn stratificat marca Haro. Toate aceste elemente sunt gândite să întregească amenajarea dvs. astfel încât să raspundă oricăror exigențe; colecțiile noastre sunt foarte vaste iar calitatea lor este garantată.

PARTENERI Dacca