Amenajare bibliotecă, săli de lectură

Un element importat în amenjarea sălilor de bibliotecă și sălilor de lectură, este obținerea unui spațiu primitor, adecvat studiului și evenimentelor culturale. Este nevoie de o bună absorbanță fonică, de lumină suficientă și confort.
DACCA Group Trade vă oferă pachetul complet de amenajare: de la mobilier, la soluții acustice complete, pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive, draperii, blackout și decorațiuni.

Proiectul de amenajare pentru amenajarea biblioteci și a sălilor de lectură ​​​​va ține seamă că aceste spații necesită o acustică excelentă, de aceea pentru un rezultat acustic optim vă recomandăm să implementați în amenajarea dumneavoastră sisteme acustice complete.
Atunci cand vorbim de soluții acustice ne referim la: placări acustice pentru pereți, separatoare între diferite zone dintr-un open-space, separatoare acustice pentru birouri sau mese de lucru, capsule acustice pentru discuții private, corpuri de iluminat acustice, scaune și fotolii acustice, canapele acustice, decorațiuni, etc. întreaga  gama de produse se va dimensiona în funcție de spațiu și de rezultatul dorit.
în ce privește alegerea pardoselilor pentru un astfel de spațiu, recomandăm o pardoseală acustică, care asigură o bună absorbanță fonică, rezistentă la trafic intens, antiderapantă și ignifugată. Putem opta pentru o mochetă țesută compactă, de trafic intens, cu un strat suplimentar de underlay. Acesta asigură pardoselii absorbanță fonică sporită și un plus de confort.
Altă recomandare este pardoseala Flotex pentru proprietățile sale deosebite: este o pardoseală antibacteriană și antialergică, cu o buna absorbanță și fonică, este foarte rezistentă la trafic extrem, la murdărie, pete, foarte ușor de curațat și intreținut.
O alta recomandare este o pardoseală naturală, de data aceasta, linoleumul natural marca Forbo.


PARTENERI Dacca