Amenajrea spațiilor de birouri sau administrative, în centre industriale

Amenajrea spațiilor de lucru pentru mediul industrial necesită experiență, o bună cunoaștere a condițiilor specifice domeniul industrial, care impun alegerea de soluții durabile, rezistente la medii deosebite de lucru. 
Dacca vă pune la dispoziție toată gama de produse necesare unei amenajări complete de la pardoseli la mobilier, mese, scaune, fotolii, placări pentru pereți și tapet personalizat pană la soluții acustice, corpuri de iluminat și textile. 

Amenajarea birourilor din cadrul centrelor industriale trebuie să ofere confort și siguranță, să fie ușor de întreținut pe termen lung și să fie estetice. Putem opta pentru o mochetă de calitate (daca se pune accentul si pe confort si absorbanta fonica) sau pe un covor pvc de trafic intens antiderapant.

Pardoseala este una dintre cele mai solicitate componente a unui spațiu de producție industrială. De aceea, pentru ca amenajarea spațiului industrial să fie de durată și eficientă, sunt recomandate pardoseli rezistente la trafic extrem, antistatice și ignifugate.
 


PARTENERI Dacca