Amenajare cantină, sală de mese pentru unități de învățământ și educație

DACCA Group Trade vă oferă pachetul complet de amenajare pentru cantină: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive, pufuri și alte decorațiuni pentru copii.

Spații de servire a mesei – amenajare cantine pentru școli, licee, universități, grădinițe și creșe

Designul interior și amenajarea spațiilor de servire a mesei, a cantinelor destinate unităților de învățământ și educație vor ține seamă în primul rând de cei care vor trece pragul acestora. Fie că vorbim de micuții din creșe și grădinițe, de școlarii din școlile generale sau licee ori de studenții din universități, cu siguranță spațiul destinat servirii mesei trebuie să fie vesel, luminos, modern și foarte primitor.

De asemenea, pentru amenjarea cantinei, vom ține seamă în alegerea soluțiilor potrivite de pardoseli și pereți, de volumul de trafic și de tipul de incidente la care trebuie să reziste acestea, precum petele de grăsime sau contactul cu lichide etc.

De aceea, pardoselile pentru amenajarea cantinelor și a spațiilor de servire a mesei, trebuie să fie rezistente la murdărie, foarte ușor de curățat și de întreținut, rezistente la trafic intens, dar și cu un design modern și plăcut.

O soluție modernă, durabilă pe termen foarte lung, cu proprietăți speciale de rezistență la trafic intens și la murdărire este covorul din pvc antiderapant, special conceput pentru a fi sigur la mers și foarte igienic, ușor de curățat.


PARTENERI Dacca