Amenajare laboratoare pentru școală, laboratoare de cercetare

Avem în portofoliul nostru soluții moderne pentru amenajarea laboratoarelor din școală sau universitate și a spațiilor speciale instituții de cercetare. Amenajarea laboratoarelor școlare sau de cercetare implică soluții care asigură igiena și siguranța celor care folosesc aceste spații.

Pardoseli speciale și mobilier pentru amenajare laborator de fizică și chimie, informatică sau laborator de cercetare științifică

Pardoselile recomandate pentru amenajare laboratoarelor școlare sau de cercetare sunt Colorex Ec, SD, basic Plus, Bioclad

În laboratoarele școlare sau de cercetare și în camerele curate, controlul riscurilor legate de igienă este esențial pentru menținerea integrității rezultatelor cercetărilor. Aceste spații dotate cu aparatură de mare precizie, extrem de sensibilă la descărcări electrostatice, impun o pardoseală ESD care să preia aceste descărcări și să ofere siguranță.

Laboratoarele sunt medii controlate, iar pardoselile și placările pentru pereți, trebuie să fie tratate antibacterian. Recomandăm pentru amenajarea laboratoarelor pentru școală sau din centre științifice, pardoseli din pvc conductiv tip Colorex EC, care preia incărcările electrostatice si le descarcă la împământare, sunt rezistente la suprasarcini și la decontaminare, iar pentru pereți plăcile antibacteriene Bioclad.

PARTENERI Dacca