Amenajare showroomuri, spații de expunere și vânzare produse

Proiectul de amenajare a unui showroom trebuie să aibă în vedere atât aspectul estetic al întregului ansamblu comercial, cât și aspectul funcțional, dar și eficiența organizării spațiului și dispunerea produselor într-o manieră atractivă și modernă.

Amenajarea spațiului de vânzare cu pardoseli profesionale, placări pereți, tapet personalizat, mobilier, corpuri de iluminat și decorațiuni.
Soluții complete pentru spații publice 

 
Dacca vă pune la dispozitie intreaga gamă de produse pentru o amenajare completă, de la branduri dintre cele mai renumite.

Pardoseala montată în showroom trebuie să fie estetică, rezistentă la trafic extrem și la uzură, ușor de curățat și de întreținut. Recomandăm pentru aceste spații covoarele pvc de la Bolon, unice prin aspectul lor texturat și proprietățile speciale ale pvc-ului. De asemenea, în showroom putem să folosim pardoseală Flotex, rezistentă la trafic extrem, antibacteriană și antialergică, cu proprietăți de izolare termică și fonică. Se poate opta și pentru parchetul masiv, o pardoseală naturală, elegantă, ce oferă întregului spațiu o notă de lux.
 


PARTENERI Dacca