Servicii amenajări interioare hală auto cu pardoseli ESD

Amenajarea spațiilor destinate industriei auto este la fel de sensibilă ca și cea pentru amenajarea de spații pentru industria electronică, și trebuie să aibă în vedere o serie de principii care țin de desfășurarea optimă și în siguranță a activității în laboratoare sau în halele de producție.

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de unități din domeniul industrial – de la amenajarea de hale auto și spații din industria auto, la spații din industria electronică si electrotehnică.

Amenajare spațiu din industria automotive

Pentru medii speciale de lucru, precum amenajarea de hale în industria automotive, amenajarea se face cu pardoseli ce îndeplinesc criterii de durabilitate, siguranță și igienă. Sunt recomandate pardoselile ESD pentru proprietatile lor disipative sau conductive, sa fie rezistente la abraziune, la trafic extrem, la suprasarcini și la contactul cu posibili agenți chimici.
 
De asemenea, aceste pardoseli pentru mediile de lucru din industria automotive trebuie să fie ingnifugate si antistatice. Pentru amenajare spațiului din industria auto, sunt recomandate pardoselile din PVC conductiv pentru proprietățile speciale de a conduce sarcinile electrice spre împământare.
PARTENERI Dacca