Amenajare spații industriale pentru industria electronică și electrotehnică

Amenajarea spațiilor destinate industriei electronice și electrotehnice se face ținând seamă de o serie de reguli stricte ce țin de siguranța celor ce își desfășoară activitatea în aceste spații.
În amenajarea unor spații speciale din industria electronică și electrotehnică, cum sunt spațiile de asamblare eletronică, mecatronică și centrele de date, pardoseala are un rol crucial. Reducerea generării de încărcări electrostatice este scopul principal al măsurilor de control în zonele protejate.

Recomandăm pardoselile din PVC conductiv pentru proprietățile speciale de a conduce sarcinile electrice spre împământare. Pardoselile conductive conţin fibre de carbon vizibile, ce transmit sarcina electrică, fără să afecteze aparatura din jur. Padoseala conductivă în dale de tipul Colorex EC, dezvoltat de Forbo, protejează suprafeţele sensibile, transmite electricitatea statică prin stratul său dens de artere. Acestea sunt adunate de adezivul conductiv şi descărcate în pământ, cu ajutorul benzii de cupru.
PARTENERI Dacca