Amenajare și design interior pentru sală de sport și întreținere corporală

În amenajarea unei săli de sport și întreținere fizică, elementul cheie este suprafață de joc sau suprafețele unde se desfășoară exercițiile de întreținere corporală. De aceea, proiectul de amenajare sală de sport va ține seamă de necesitățile speciale de siguranță, confort și durabilitate în alegerea pardoselilor sau a celorlalte produse pentru amenajrea interioară.
DACCA Group Trade dispune de un portofoliu vast în domeniul amenajării de săli de sport și centre de întreținere corporală, de o echipă de arhitecți și designeri de interior cu experiență, dar și de parteneriate cu cei mai buni producători de pardoseli de pe piața internațională.

Soluțiile noastre pentru amenajarea de pardoseli pentru săli de sport întrunesc toate reglementările legislative în vigoare, iar gazonul pentru fotbal este certificat FIFA. Câteva dintre acestea sunt linoleumul 100% natural, covoarele din pvc acustic, mocheta cu izolare fonică, gazonul artificial de cea mai bună calitate, special conceput pentru fiecare sport în parte și gazonul decorativ, înlocuitor pentru iarba naturală, extrem de confortabil și mult mai ușor de întreținut.
PARTENERI Dacca