Amenajare și design interior SPA, centru beauty&wellness

În amenajarea centrelor pentru beauty&wellness sau centre SPA, unul dintre cele mai importante aspecte de care se va ține seamă, este atmosfera, ambientul în care sunt primiți clienții și cât de bine se simt ei acolo. Fie că vorbim de amenajare și design interior pentru un centru de înfrumusețare ce oferă toată gama de servicii, de la coafor până la manichiură și pedichiură, de amenajarea unui centru SPA care oferă masaj și terapii de relaxare sau de un centru pentru sport, îngrijire și întreținere corporală, toate trebuie să asigure un mediu confortabil, sigur și foarte primitor.
Pentru pardoseli, se pot alege soluții estetice, cu design personalizat sau de colecție, cu proprietăți antibacteriene și antifungice, antialergice, rezistente la contactul cu lichidele și agenții chimici, ușor de curățat și de întreținut.

Pentru amenajarea centrelor SPA și pentru beauty&wellness, pardoseala recomandată este linoleumul 100% natural, antibacterian prin natura sa, rezistent la trafic intens și la abraziune, bun izolator termic și fonic, foarte ușor de curățat și de întreținut.

În portofoliul DACCA Group Trade avem numeroase de proiecte de amenajare și design interior pentru centre beauty&wellness, amenajarea de spații cu cerințe speciale, precum centrele SPA sau sălile de sport. Avem experiență în găsirea celor mai bune soluții pentru pardoseli și pereți, optimizarea spațiului și realizarea unui design interior care să vă diferențieze de ceilalți.
PARTENERI Dacca