Amenajare spații tehnice în centre medicale - clinici, spitale sau centre de îngrijire vârstnici 

Soluții de amenajare pentru încăperi speciale sau spații tehnice și spații de depozitare pentru domeniul medical.

Spațiile tehnice sau încăperile speciale necesită o pardoseală rezistentă la trafic intens și la suprasolicitarea prin deplasarea unor echipamente pe roți, trebuie să fie ușor de întreținut, rezistente la agenții chimici de curățare, antiderapante și ignifugate. Pentru amenajarea eficientă, durabilă și estetică, a spațiilor tehnice este recomandată pardoseala din pvc de foarte bună calitate, rezistentă la trafic intens, cu proprietăți speciale ce asigură confort și siguranță la mers.

Amenajare spații de depozitare a alimentelor

Spațiile destinate depozitării alimentelor sunt anexe ale bucătăriilor, se folosesc pentru depozitarea în condiții optime de temperatură și igienă a alimentelor și sunt necesare în domeniul medical - spitale și clinici, centre de îngrijire pentru vârstnici.

Pentru amenajarea spațiilor de depozitare a alimentelor, trebuie să ținem seamă de igiena perfectă ce trebuie păstrată și de temperaturile scăzute impuse de regulile de păstrare ale alimentelor. Astfel, pardoselile destinate acestor spații trebuie să fie rezistente la temperaturi extreme și la contactul cu agenții chimici de curățare și igienizare, rezistente la impact, antiderapante și durabile. O soluție optimă pentru amenajarea spațiilor de depozitare a alimentelor este covorul din pvc antiderapant omogen, cu tratament bacteriostatic.


PARTENERI Dacca