Birouri operationale


Un birou cu funcția sit-stand poate reduce problemele de sănătate pe care sedentarismul le poate provoca. Beneficiile birourilor cu funcția sit-stand sunt multe - productivitatea dvs. crește atunci când lucrați în picioare și cercetările arată că vă puteți prelungi viața. Considerăm că este important ca un birou cu funcția sit-stand să fie stabil indiferent de pozitie.Filtreaza culori :Noul birou sit-stand Cube Design
Birourile Flow de tip "sit-stand" vă oferă - după cum sugerează cuvântul - un flux de lucru bun. Când aveți un birou Flow în locul unui birou obișnuit, aveți posibilitatea să  vă schimbați poziția de lucru o dată sau de două ori pe oră, reducând astfel mulți factori de risc cauzați de o muncă sedentară în birou.
Ca și standard, birourile Flow au multe avantaje; unul dintre ele este anti-coliziunea, care fac birourile să se oprească întotdeauna înainte de impactul cu alte obiecte sau persoane.
Biroul Flow este disponibil cu picioare dreptunghiulare sau cilindrice.
 Quadro - Cea mai bună și mai stabilă birou cu funcția stand-stand
Birourile cu funcții sit-stand nu numai că pot fi ridicate și coborâte - de asemenea, așteptăm ca biroul să fie stabil, silențios și durabil. Stația de birouri Quadro este totul. Este probabil cea mai stabilă de pe piață, are o tavă integrată de cablu, proiectată cu coloane LINAK și o construcție care asigură vibrații minime în blat. Atunci când alegeți un birou Quadro cu funcție sit-stand, veți obține un birou de cea mai bună calitate.

 

Biroul 2-în-1 
Biroul-bancheta RAW este un birou 2 în 1. Un singur cadru unde vei primi două birouri. Tehnologia modernă a făcut ca birourile mari să fie foarte limitate. În schimb, concentrarea se pune pe maximizarea disponibilității companiilor de spațiu. Acesta este locul unde o bancă de birou este o alternativă excelentă. O bancă de birou oferă multe beneficii estetice. Unul dintre avantajele este posibilitatea de a lega birourile și de a maximiza astfel numărul locurilor de muncă din companie.
Cadrul biroului RAW este realizată din coloane LINAK și este foarte stabilă.
 
PARTENERI Dacca