Bolon - colecția de pardoseli Elements

Bolon a lansat anul acesta colecția de pardoseli Elements

Producătorul de pardoseli inovatoare, din vinil, Bolon, a lansat anul acesta o nouă colecție – Elements, la Stockholm și la Milan. Lansarea colecției s-a realizat pe conceptul de prezentare "abstract forest", realizat de arhitecții chinezi Lyndon Neri și Rossana Hu.
 
Pentru crearea colecției de pardoseli țesute din vinil 2018, creatorii Bolon au mers pe o armonizare între designul scandinav și cel asiatic. Bazându-se pe conceptul de design "Scan - Asian" , colecția de pardoseli Bolon Elements îmbină funcționalitatea nordică cu simplitatea asiatică și reflectă ideile minimaliste care se exprimă deseori atât în estetica scandinavă, cât și în cea asiatică.

Povestea brandului Bolon, recunoscut şi apreciat în întreaga lume pentru pardoselile ţesute din vinil, îşi are începutul în urmă cu 60 de ani, într-o mică fabrică de covoare din Suedia.

Din dorinţa de a gasi soluţii inovatoare care să ofere un aspect unic, eleganţă şi solutii durabile pentru amenajarea interioarelor, cele două fiice ale fondatorului fabricii de covoare au deschis drumul inovator al pardoselilor ţesute din vinil.

Citește mai multe pe blogul nostru, în pagina: Despre Bolon şi pardoselile inovatoare, ţesute din vinil

Sursă foto: Bolon.com

PARTENERI Dacca