Sisteme acustice profesionale Acustio

Sisteme acustice profesionale – mobilier cu absorbție fonică Acustio

Pentru că principiul nostru de bază în activitățile de design interior și amenajări este inovația, am ales să introducem în portofoliul nostru de produse și accesorii realizate cu tehnologii de ultimă oră, sistemele acustice profesionale, marca Acustio, destinate în special amenajării spațiilor de birouri.

În gama sa de produse, Acustio ne propune diverse soluții acustice modulare, ce au rolul de absorbție a zgomotelor, dezvoltând o gamă completă de produse ce pot fi instalate practic în orice tip de spațiu, în care ne dorim mai puțin zgomot. Totul se instalează foarte ușor, fiind sisteme modulare sau mobile care se pot atașa la mobilierul existent, fără să necesite montaj specializat.

Separatoare acustice pentru birouri, pereți modulari separatori acustici, canapele acustice pentru o zonă de discuții, corpuri de iluminat acustice, elemente suspendate acustice sau inserate în suporți direct pe pardoseală, cabină hexagon acustică sunt câteva dintre piesele de mobilier de birou Acustio.

Acest mobilier special cu proprietatea de absorbție fonică face ca în încăpere liniștea să nu fie deranjată de sunetele stridente de telefoane, imprimante sau alte echipamente de birou.

Sursa foto: Acustio.com
 
Video:

PARTENERI Dacca