Flow


Pardoseală Bolon Orginal1

Pardoseală țesută Bolon are caracteristici naturale și un paletar vast, care oscileaza de la o culoare la alta prin efecte subtile, metalice sau subtonuri. Impresia generală dată de această colecție este una de calm, cu efecte acvatice șterse și tonuri luminând suprafața.

Grosime : 2,4 mm / 2,9 mm;
Dimensiune rolă/dală : 200 cm x 25 m; 50 cm x 50 cm;
clasa de trafic 32 clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant antistatic Breeam FloorScore GreenTag M1 NAAF PVC


Filtreaza culori :Designul inteligent, versatilitatea și prerogativele ecologice ale colecției Flow îl deosebesc de multe soluții de podele competitive, dar pentru Bolon este doar un alt capitol într-o istorie îndelungată de inovare.
Fiecare element din colecția Flow este țesut din aceleași fire colorate, dar prezintă variații sau gradienți subtile de suprafață care conferă podelei completate un caracter consistent dar individual. "Fiecare articol din colecție poate fi combinat într-un mod minunat, fără a adera la o stabilire strictă a modelului", subliniază Eklund. "Acest lucru se realizează prin țeserea tuturor articolelor pe aceeași urzeală, ceea ce înseamnă că toate au aceleași culori de bază." Rezultatul este un sistem de componente standardizate, dar unice, care promovează exprimarea și personalizarea creativă.
Colectia Flow nu este disponibila doar în role și plăci standard, ci și într-o nouă formă de forme organice care se leagă de tema sa oceanică. Inspirat de organismele strălucitoare din ocean, Bolon Studio Scale formează o suprafață compusă din curbe în loc de linii drepte care subliniază estetica moale și naturală a colecției.
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
SPECIFICATII TEHNICE

 Technical_data_sheet
PARTENERI Dacca