Sarlon Sparkling


Covoare PVC Antibacterian

Sarlon Sparkling este un covor PVC Acustic ce păstrează echilibrul perfect între absorbanța fonică ridicată și rezistența la uzură. Datorită densității mari a produsului ofertă o rezistență foarte mare la încărcări grele. Sarlon Sparkling beneficiază de noul tratament antibacterian și antifungic.

Dimensiune : 25 m x 200 cm;
Grosime : 2,6 mm;
Rolling Performance Stain Protect 15 dB Phthalate Free antistatic antiderapant acustic antibacterian rezistent la pete clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de trafic 42 Bacteri Protect Coral Nuway


Filtreaza culori :Covoarele PVC Acistic din colecția Sarlon Sparkling beneficiază de noul tratament BACTERI'PROTECT antibacterian și antifungic pe bază de ioni de argint, care elimina 99% din bacterii în 24 de ore. Datorită tratamentului unic STAIN'PROTECT este foarte rezistent la agenți chimici uzuali, dar și la substanțe folosite în domeniul sanitar precum Betadina sau Eozina. Aceste tratamente fac din Sarlon Sparkling un produs foarte rezistent în timp dar în același timp foarte ușor de curățat și întreținut.
PARTENERI Dacca