Sarlon Sparkling


Covoare din PVC Antibacterian

Sarlon Sparkling este un covor PVC Acustic ce păstrează echilibrul perfect între absorbanța fonică ridicată și rezistența la uzură.

Datorită densității mari, covoarele pvc au o rezistență foarte mare la încărcări grele. Sarlon Sparkling beneficiază de noul tratament antibacterian și antifungic.
Preturi de la 17.15 € / mp excl. TVA Nu include taxa de cut service si transportul extern.

Grosime : 2,6 mm;
Dimensiune : 25 m x 200 cm;
clasa de trafic 42 clasa de ignifugare Bfl s1 rezistent la pete antibacterian acustic antiderapant antistatic Phthalate Free 15 dB Rolling Performance Stain Protect Bacteri Protect Coral Nuway


Filtreaza culori :Covoarele PVC Acistic din colecția Sarlon Sparkling beneficiază de noul tratament BACTERI'PROTECT antibacterian și antifungic pe bază de ioni de argint, care elimină 99% din bacterii în 24 de ore.

Datorită tratamentului unic STAIN'PROTECT, este foarte rezistent la agenți chimici uzuali, dar și la substanțe folosite în domeniul sanitar precum Betadina sau Eozina. Aceste tratamente fac din Sarlon Sparkling un produs foarte rezistent în timp dar în același timp foarte ușor de curățat și întreținut.
PARTENERI Dacca