Cobalt


Mochetă buclată rolă

Cobalt este o mochetă extrem de durabilă, potrivită pentru utilizarea în spații cu trafic intens. Aceasta mochetă este cea mai răspândita alegere atunci când este vorba  de amenajarea standard a spațiilor de birouri de tip open-space.  
Rezistența testată și o calitate ridicată, chiar și atunci când este expusă condițiiilor severe de trafic, sunt doar câteva dintre calitățile mochetei Cobalt. Colecția de mochetă este disponibilă în 20 variante de culoare cu o textură subtilă. Această colecție este disponibilă și la dală.
Preturi de la 14.15 € / mp excl. TVA Nu include taxa de cut service si transportul extern.

Grosime : 6,5 mm;
Dimensiune : 400 cm (lăţime);
clasa de trafic 33 clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de confort LC1 conductivitate termica pretabilitate pentru scaun rotativ acustic antiderapant antistatic


Filtreaza culori :Colecția Cobalt este complementară cu colecția Cobalt Lines. Mocheta Colbalt este ig​​nifugată și tratată anti-microbian Ultra-Fresh. Ambele colecții sunt disponibile în role și dale, ceea ce le face foarte potrivite pentru utilizare mixtă în amenajarea standard a spațiilor de birouri, unităților de cazare, instituțiilor din învățământ etc.
PARTENERI Dacca