Showtime Experience


Mochetă cu design tematic

Showtime Needelfelt este o mochetă compactă care oferă o atmosferă unică locațiilor de agrement, cum ar fi hoteluri, cinematografe și teatre. Această gamă exclusivă de mochetă cu design tematic combină performanța, originalitatea și ușurința întreținerii. Showtime Experience prezintă 16 modele interesante, compuse din 4 design-uri de bază: Wonderlab, Metropolis, Ecosystems and Heritage. Fiecare design este disponibil în mai multe culori.

Grosime : 3,8 mm;
Dimensiune : 40 m x 200 cm;
clasa de trafic 32 clasa de ingifugare Cfl s1 acustic antiderapant conductivitate termica pretabilitate pentru scaun rotativ antistatic


Filtreaza culori :Pentru a intruni toate conditiile pentru spatiile publice, s-a creat aceasta colectie exclusiva, care combina performanta, originalitatea si durabilitatea. Acesta colectie pune o amprenta unica asupra oricarui proiect, ca holet, cinema, birou, etc.

Toate aceste spatii au un lucruin comun, respectiv au nevoie de o pardosea durabila, usor de intretinut si cu un design adecvat asa incat sa poata fi folosita fara probleme. Showtime oferta toate aceste proprietati datorita materialuluidin care este realizata, in plus este impregnata cu o solutie de protectie impotriva murdariei.

 
CURATARE SI INTRETINERE

CLEANING_INSTRUCTION
COLECTIE DESIGN SHOWTIME

SHOWTIME_DESIGN_COLLECTION
PARTENERI Dacca