Proiecte Amenajare birouri Heinen & Hopman, Galați 2021

Amenajare sediu birouri, Heinen & Hopman, Galați, 2021

În acest proiect de amenajare de birouri, Dacca a furnizat pardoselile pentru noul sediu al firmei Heinen&Hopman Galați, firmă specializată în instalații HVAC și sanitare, pentru construcții civile, industriale și navale. După un concept furnizat de arhitectul beneficiarului, proiectul a fost realizat în colaborare strânsă cu reprezentantul Heinen&Hopman pe parcursul derulării întregului proces de alegere a colecțiilor și culorilor, de optimizare și instalare a produselor.

Pardoseala modulară aleasă - LVT (luxury vinyl tiles) completează firesc spațiul, conferind fiecărei zone o personalitate aparte. În  zona de holuri  s-a folosit un LVT cu aspect neutru, abstract, colecția Fonteyn a brandului olandez mFlor. 

În zona de cantină, accentele neutre au fost contrabalansate de nuanțele calde de lemn din colecția Expona Commercial, Polyflor UK. La fel, în zonele de birouri sunt prezente designuri și culori care să aducă căldură și originalitate interioarelor. Pentru a adăuga o notă de stil pardoselii, în unele spații s-au folosit stripsuri între plăcile de LVT, un patern contemporan. În sala de conferință s-a instalat mocheta în dale Tessera, marca Forbo, într-o culoare verde, vibrantă.

Lvt-ul este o pardoseală rezistentă la trafic intens, foarte ușor de curățat și întreținut, cu o gamă variată de designuri și culori, ideală pentru finisarea pardoselilor în spații dintre cele mai diverse: birouri, restaurante, cafenele, școli, recepții, spații comerciale, etc.

 

Materiale folosite pentru amenajarea și lucrări executate:
  • Pardoseala tip LVT colectia Fonteyn marca mFlor
  • LVT Expona Commercial, marca Polyflor
  • Mocheta dale Tessera Layout&Outline, marca Forbo
  • accesorii și elemente pentru pregătire strat suport și servicii de instalare completă.


PARTENERI Dacca