Servicii amenajări interioare pentru camere server și camere speciale

Amenajarea pentru camera de server trebuie abordată diferit față de spațiile tehnice, prin prisma faptului că găzduiește aparatură și componente electronice alimentate cu energie electrică și care trebuie să fie permanent în funcțiune, pentru că de ele depind operațiuni importante.

Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea interioară a camerei server și spații de depozitare din diverse domenii de activitate și industrii. 

Amenajare cameră server și spații de depozitare - recomandări

Încăperile speciale destinate aparaturii sau camerele pentru server sunt necesare în numeroase domenii de activitate și instituții, precum hoteluri și cazinouri, sedii de birouri și bănci, spitale, centre de îngrijire și unități medicale de orice fel, școli, licee și universități.
 
Pardoseala pentru amenajarea interioară a camerelor de server este pvc-ul conductiv sau disipativ, datorită proprietăților lor speciale de a descărca sau disipa sarcina electrică. Pardoselile conductive tip Colorex produse de Forbo conţin fibre vizibile de carbon în toată masa materialului, ca o rețea densă de artere. Colorexul este produs cu o tehnologie unică ce-i asigură păstrarea proprietăților tehnice pe toată durata sa de viață, calitate esențială pentru protecția echipamentelor din camerele.
 


PARTENERI Dacca