Panouri separatoare acustice


Metoda ideală de a crea diferite spații de lucru sunt panourile separatoare acustice AK 3 și AK 4, de diferite dimensiuni, ce pot fi dispuse vertical sau orizontal. Seria AK marca DeVorm este  produsă din spumă acustică și PET Felt obținut din sticle de plastic reciclate. 

Panourile separatoare acustice verticale de camera Jasper de la Acustio fac spațiile deschise primitoare. Compartimentările acustice orizontale, de birou, fac spațiile mai mici confortabile. Seria Leaf  propune panouri acustice în formă de frunză, care funcționează și arată perfect pe birouri, pe pereți sau pe podea.

Confidențialitatea și intimitatea reprezintă cerințe obligatorii în orice birou. Cabina telefonică acustică Hex absoarbe sunetul fiind deosebit de apreciată atât de apelant, cât și de cei din jur. Modulul flexibil Heaven Booth Wall, va funcționa practic oriunde în birou, chiar și între birouri, și va organiza spații confortabile, pentru o muncă eficientă, fără a-i fi distrasă atenția. Panourile Rocks pot fi conectate pentru confort nelimitat.
Filtreaza culori :Prezentare soluții acustice Dacca

 Soluții acustice Dacca
PARTENERI Dacca