Descoperă cele mai noi informații despre colecțiile noastre, noi trenduri în amenajările spațiilor publice și design interior. 


Ne vedem la ArtDesign Days


În perioada 18-20 noiembrie ne găsiți la ArtDesign Days, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. Așteptăm să ne cunoaștem!
14.11.2022

CUIB 2022- Constuiește ușor, inteligent și bine


Cel mai prestigios eveniment de Arhitectură și Design din România a avut loc la jumătatea lunii octombrie. Ne-am dorit să participăm pentru a cunoaște și a împărăși experiențe cu unii dintre cei mai importanți arhitecți și designeri din România și nu numai.
08.11.2022

Deco Days 2022


BrandsFurniture by Dacca a fost punctul de întâlnire pentru profesioniștii în domeniul designului interior, am fost încântați să vorbim și să împărtășim experiențe cu tinerii designeri, arhitecți, specialiști sau persoane interesate de design interior sau de idei/tendințe noi din domeniul public și rezidențial.
16.09.2022

Deschidere showroom BrandsFurniture by Dacca


Showroomul a avut marea lansare la jumatatea lunii iunie, iar de atunci are porțile largi deschise pentru toți arhitecții, designerii de interior și bineînțeles pasionații de design interior ce doresc să afle toate soluțiile noastre pentru proiectele de amenajare publice, spații comerciale, rezidențiale și nu numai.
04.08.2022

Sistemul de scaune Ascent – inovație, eleganță, sustenabilitate


Lucrând alături de arhitecți și manageri din domeniul sănătății, Green Furniture Concept a realizat prin sistemul modular de scaune Ascent o soluție practică și estetică pentru spitale și personalul acestora.
24.05.2022

Suportul EcoTex, mocheta Fletco – un produs sustenabil premiat


Un astfel de produs sustenabil este suportul EcoTex pentru mocheta Fletco, realizat 85% din PET reciclat. Acesta a fost premiat la o competiție internațională, la care au participat 10.000 de candidati din 52 de țări.
18.05.2022

Noua colecție Truly de la BOLON: curaj, intuiție și hiper-texturi


Este o colecție reprezentativă nu doar prin materialul de excepție, ci și prin valorile pe care le promovează: curajul de a îndrăzni, creativitatea, redefinirea perspectivei asupra spațiului prin intermediul pardoselilor.
11.04.2022

Noua colecție BOLON by Patricia Urquiola


Noua colectie este inspirata din arta populară japoneză Sashiko, care personalizează orice spațiu high-end printr-un design umanizat, cu trimiteri sugestive către meșteșugurile originare.
10.09.2021

Emerge - noua colecție de la BOLON


Emerge este o colecție inspirată din natură, dar fără să imite culori și forme concrete ale acesteia, ci lăsându-ne imaginația să caute, să se lase fascinată și să opteze.
21.01.2021

DACCA: amenajări speciale pentru unități medicale


Calitatea serviciilor medicale este reflectată și de ambianța creată printr-o amenajare profesională, cu materiale inovative. Avem soluții personalizate pentru eficiență maximă și pentru a obține interioare agreabile.
07.10.2020
PARTENERI Dacca