Noutăți - design interior și amenajări

Vă prezentăm cele mai noi produse și tehnologii în domeniul amenajărilor interioare.

Mochetă Lano, colecția inovatoare SmartStrand Forever Clean cu tehnologia Nanoloc


Realizată cu nanotehnologia avansată Nanoloc, colecția SmartStrand Forever Clean, produsă de Lano Carpets, este singura mochetă cu rezistență la pete, încorporată în miezul fibrei.
09.01.2020

Cube Design: designul desăvârșit al mobilierului office, în stil scandinav


Fie că vorbim despre birouri sau scaune de birou, mese pentru sălile de conferințe și ședințe sau pentru cafeteria companiei, mobilierul office Cube Design se remarcă prin simplitatea și eleganța tipic scandinavă.
27.12.2019

Fritz Hansen – simplitatea și eleganța mobilierului scandinav de designer


Arhitecți și designeri renumiți precum Arne Jacobsen, Verner Panton, Hans Wegner sau Poul Kjaerholm au contribuit, de asemenea, la reputația brandului danez Fritz Hansen.
04.10.2019

Kartell, brandul italian de design de mobilier sinonim cu inovația. Designeri de prestigiu


Încă din 1949, anul înființării sale, brandul Kartell nu a încetat să caute soluții noi, spectaculoase și inovative, colaborând cu unele dintre cele mai mari nume ale designului contemporan.
24.08.2019

Mobilierul acustic pentru spațiile office, o soluție apreciată.


Într-un mediu de business care se schimbă într-un ritm amețitor, fiecare soluție ce poate îmbunătăți productivitatea și performanța angajaților este importantă.
09.07.2019

Prezentare de produse de amenajare – un eveniment DACCA


DACCA a prezentat arhitecților și designerilor de interior, din București, soluții profesionale pentru pardoseli și pereți, sisteme acustice, mobilier și corpuri de iluminat de la branduri de top.
21.03.2019

Bolon, colecție pardoseli Diversity, 2019


Bolon aniversează în acest an a 70a aniversare și cu această ocazie a lansat o colecție specială - Diversity, un simbol al originalității și al varietății.
18.02.2019

Bolon - colecția de pardoseli Elements


Producătorul de pardoseli inovatoare, din vinil, Bolon, a lansat anul acesta o nouă colecție – Elements, la Stockholm și la Milan.
01.12.2018

Sisteme acustice profesionale Acustio


Sisteme acustice profesionale Acustio, destinate în special amenajării spațiilor de birouri. Mobilier amenajare birouri, realizate cu tehnologii de ultimă oră.
05.07.2017
PARTENERI Dacca