Descoperă cele mai noi informații despre colecțiile noastre, noi trenduri în amenajările spațiilor publice și design interior. 


Qub Days Cluj-Napoca, 2023


QUB DAYS este un eveniment dedicat educației STEAM în cadrul căruia au loc discuții și ateliere care explorează rolul creativității în educație și modul în care se poate contribui la crearea unui mediu de învățare eficient și proaspăt, prin colaborare, gândire analitică, artă și experiment.
24.02.2023

Anul nou aduce colaborări noi


Încă din prima parte a anului 2023, am început să facem demersuri reale pentru a ne mări portofoliul. La Dacca căutăm constant cele mai calitative și speciale produse pentru proiectele în care suntem implicați. 
18.01.2023

Modele de pardoseli Bolon care să te inspire


Modelele și pattern-urile ce pot fi realizate cu acest material sunt numeroase și surprinzătoare, cu posibilități generoase de personalizare – fiind disponibile în role, dale sau forme studio. Putem spune că pardoselile Bolon urmăresc trendurile în domeniul designului de interior și le setează adesea, fiind o soluție unică de amenajare a celor mai diverse spații.
11.01.2023

Ne vedem la ArtDesign Days


În perioada 18-20 noiembrie ne găsiți la ArtDesign Days, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. Așteptăm să ne cunoaștem!
14.11.2022

CUIB 2022- Constuiește ușor, inteligent și bine


Cel mai prestigios eveniment de Arhitectură și Design din România a avut loc la jumătatea lunii octombrie. Ne-am dorit să participăm pentru a cunoaște și a împărăși experiențe cu unii dintre cei mai importanți arhitecți și designeri din România și nu numai.
08.11.2022

Deco Days 2022


BrandsFurniture by Dacca a fost punctul de întâlnire pentru profesioniștii în domeniul designului interior, am fost încântați să vorbim și să împărtășim experiențe cu tinerii designeri, arhitecți, specialiști sau persoane interesate de design interior sau de idei/tendințe noi din domeniul public și rezidențial.
16.09.2022

Deschidere showroom BrandsFurniture by Dacca


Showroomul a avut marea lansare la jumatatea lunii iunie, iar de atunci are porțile largi deschise pentru toți arhitecții, designerii de interior și bineînțeles pasionații de design interior ce doresc să afle toate soluțiile noastre pentru proiectele de amenajare publice, spații comerciale, rezidențiale și nu numai.
04.08.2022

Sistemul de scaune Ascent – inovație, eleganță, sustenabilitate


Lucrând alături de arhitecți și manageri din domeniul sănătății, Green Furniture Concept a realizat prin sistemul modular de scaune Ascent o soluție practică și estetică pentru spitale și personalul acestora.
24.05.2022

Suportul EcoTex, mocheta Fletco – un produs sustenabil premiat


Un astfel de produs sustenabil este suportul EcoTex pentru mocheta Fletco, realizat 85% din PET reciclat. Acesta a fost premiat la o competiție internațională, la care au participat 10.000 de candidati din 52 de țări.
18.05.2022

Noua colecție Truly de la BOLON: curaj, intuiție și hiper-texturi


Este o colecție reprezentativă nu doar prin materialul de excepție, ci și prin valorile pe care le promovează: curajul de a îndrăzni, creativitatea, redefinirea perspectivei asupra spațiului prin intermediul pardoselilor.
11.04.2022
PARTENERI Dacca