Descoperă cele mai noi informații despre colecțiile noastre, noi trenduri în amenajările spațiilor publice și design interior. 


Un eveniment memorabil - The Green Connection: Exploring Biophilic Design


Joia trecută, evenimentul nostru a reunit experți în design interior, arhitectură și sustenabilitate pentru a discuta despre cele mai recente tendințe.
23.06.2023

NEW- Bolon Studio


Bolon Studio își mărește portofoliul cu 5 forme noi. Bolon Studio este un concept care folosește dale de pardoseală în formate atipice, ideale pentru spații care trebuie să iasă în evidență. Forme simple la prima vedere... Dar atunci când sunt puse împreună, formează o pardoseală unică pentru spații ce trebuie să iasă din anonimat. 
16.05.2023

O experiență inspirațională pentru viitorii arhitecți


Am avut parte de o vizită din partea studenților de la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Studenții au putut să vadă produsele și materialele din portofoliul nostru și să învețe despre tendințele actuale în designul interior.
27.04.2023

Qub Days Cluj-Napoca, 2023


QUB DAYS este un eveniment dedicat educației STEAM în cadrul căruia au loc discuții și ateliere care explorează rolul creativității în educație și modul în care se poate contribui la crearea unui mediu de învățare eficient și proaspăt, prin colaborare, gândire analitică, artă și experiment.
24.02.2023

Anul nou aduce colaborări noi


Încă din prima parte a anului 2023, am început să facem demersuri reale pentru a ne mări portofoliul. La Dacca căutăm constant cele mai calitative și speciale produse pentru proiectele în care suntem implicați. 
18.01.2023

Modele de pardoseli Bolon care să te inspire


Modelele și pattern-urile ce pot fi realizate cu acest material sunt numeroase și surprinzătoare, cu posibilități generoase de personalizare – fiind disponibile în role, dale sau forme studio. Putem spune că pardoselile Bolon urmăresc trendurile în domeniul designului de interior și le setează adesea, fiind o soluție unică de amenajare a celor mai diverse spații.
11.01.2023

Ne vedem la ArtDesign Days


În perioada 18-20 noiembrie ne găsiți la ArtDesign Days, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. Așteptăm să ne cunoaștem!
14.11.2022

CUIB 2022- Constuiește ușor, inteligent și bine


Cel mai prestigios eveniment de Arhitectură și Design din România a avut loc la jumătatea lunii octombrie. Ne-am dorit să participăm pentru a cunoaște și a împărăși experiențe cu unii dintre cei mai importanți arhitecți și designeri din România și nu numai.
08.11.2022

Deco Days 2022


BrandsFurniture by Dacca a fost punctul de întâlnire pentru profesioniștii în domeniul designului interior, am fost încântați să vorbim și să împărtășim experiențe cu tinerii designeri, arhitecți, specialiști sau persoane interesate de design interior sau de idei/tendințe noi din domeniul public și rezidențial.
16.09.2022

Deschidere showroom BrandsFurniture by Dacca


Showroomul a avut marea lansare la jumatatea lunii iunie, iar de atunci are porțile largi deschise pentru toți arhitecții, designerii de interior și bineînțeles pasionații de design interior ce doresc să afle toate soluțiile noastre pentru proiectele de amenajare publice, spații comerciale, rezidențiale și nu numai.
04.08.2022
PARTENERI Dacca