Anul nou aduce colaborări noi

Încă din prima parte a anului 2023, am început să facem demersuri reale pentru a ne mări portofoliul. La Dacca căutăm constant cele mai calitative și speciale produse pentru proiectele în care suntem implicați. 

Așadar, am început cu o vizită în Danemarca la unii dintre furnizorii cu care colaborăm de mult timp, Fletco. Cei care produc din 1947 mochetă calitativă pentru spațiile comerciale, cât și pentru rezidențial. 
     
 
Le-am făcut o vizită și celor de la Flexlux, brand cu care de asemenea colaborăm îndeaproape în proiectele pe care le avem. Flexlux este o companie din Danemarca care au piese de mobilier în stil Scandinav.
 

 
Totodată, constant suntem în căutare de branduri noi pentru a ne mări portofoliul și a avea cele mai bune soluții pentru proiectele noastre. Am vizitat și companii noi cu care o să începem să colaborăm anul acesta, stai aproape pentru a descoperi produsele care o să ne completeze portofoliul. 
 
    
 
Anul 2023 arată promițător pentru noi, așteptăm să ne cunoaștem și să colaborăm împreună pentru proiectele voastre. 

DACCA - soluții complete de amenajare și design interior

Prin experiența acumulată pe piața românească începând cu 2008, DACCA are capacitatea de implementa un proiect de amenajare personalizat pentru orice spațiu de birouri, Horeca, rezidențial, medical ș.a.m.d. Se poate livra soluția tehnică și produsele, inclusiv cu anumite contribuții pe zona de design, pentru adaptarea la spațiul disponibil. În timp, DACCA a dezvoltat parteneriate cu furnizori care pot asigura materiale pentru orice tip de amenajare, în variante personalizate sau modulare, inclusiv mobilier (scaune, mese, banchete, fotolii, pouf-uri etc.), soluții de iluminat sau panouri decorative acustice. Te așteptăm în sediul nostru și showroomul din Cluj-Napoca (Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 16) pentru a descoperi o gamă largă de produse și soluții decorative.


PARTENERI Dacca