Firmă de design interior și amenajare spații de relaxare și îngrijire, timp liber

În categoria centrelor pentru îngrijire și înfrumusețare, relaxare și petrecerea timpului liber intră foarte multe tipuri de spații, cu activități diferite, funcționalități și facilități specifice. Firma de design interior Dacca este specializată în amenajarea de spații de relaxare și îngrijire: cinematografe, săli de spectacole, săli de teatru, centre SPA, centre beauty & wellness sau săli pentru sport și întreținere corporală.
 

Servicii design interior și amenajare săli de cinema, teatru, centre beauty, spa, fitness

Proiectele de amenajare și design interior pentru spații de îngrijire și relaxare - spații leisure - vor avea în vedere durabilitatea amenajării, rezistența pardoselilor la volumul de trafic zilnic, alegerea de soluții pentru pardoseli și pereți, mobilier sau tapițerie cu proprietăți speciale pentru spații publice.

De asemenea, amenajarea unui spațiu destinat relaxării trebuie să ofere confort, să aibă un aer de eleganță și rafinament, să ofere spațiului o notă personală, ce îl diferențiază de altele de același tip de pe piață.
 
Firma de design interior și amenajare Dacca vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Experiența de care dispune firma de design interior Dacca în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale din domeniul relaxării și al îngrijirii (leisure) ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:  
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Forbo, Polyflor, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
Firma de design interior și amenajare Dacca are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru spații de relaxare și timp liber, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca