Guestbook

Alexandra Brânzea, Manager Grădinița Elite Kids, Pitești

Grădinița Elite Kids din Pitești implementează un nou concept de educație, asigurând copiilor securitate maximă și libertatea creativității. Proiectul a fost realizat de firma de amenajări și design interior DACCA din Cluj Napoca, ce a avut ca principal obiectiv implementarea unui concept de amenajare modern, al anului 2020.
Mai multe detalii și galerie foto, vă prezentăm în blogul nostru: Cum gândim amenajarea unui spațiu educațional? Studiu de caz: grădinița Elite Kids din Pitești


Emerson divizia Roxar-industrie

"Colaborarea noastra cu Dacca a fost eficienta si ne-a ajutat sa ne atingem scopul intr-un timp scurt. Din punct de vedere al calitatii serviciilor, consider ca Dacca este o companie profesionista, care si-a indeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, in calitate de client." Bogdan Sterescu - Plant Manager Emerson SRL - Business Unit ROXAR Cluj Napoca Romania.

Birouri UMF - Ioan Budai - sef serviciu aprovizionare
Universitatea de medicina si farmacie Iuliu Hateganu Cluj Napoca - Romania

"Cei de la Dacca sunt prompti si flexibili. Sunt operativi si eficienti fie ca a fost vorba de spatii mari sau doar de cateva birouri. Suntem multumiti de colaborarea cu Dacca si de rezultatele obtinute."


Business Global Plaza Cluj

"In acest proiect, am ales in final, ca pardoselile de mocheta sa le realizam in parteneriat cu cei de la Dacca. Pentru spatiile de birouri si holuri am ales o mocheta buclata, rezistenta la trafic intens, din poliamida. Mocheta se comporta foarte bine desi in unele spatii, ulterior au aparut cateva probleme cu infiltratiile de apa si deversarea unor produse pe mocheta. Mocheta este foarte bine montata si nu au aparut nici un fel de probleme nici dupa instalare. Am ales ca plinta sa fie din mocheta surfilata; plinta este bine realizata, incadrata si lipita, fiind in concordanta cu usile si ancadramentul lor." Mircea Lazea - project manager


Avocat Mihai Lapusan LMS, Cluj Napoca - Romania

"Mocheta propusa s-a pliat pe cerintele noastre avand in vedere ca suntem un grup mare si cu preferinte diferite; am avut posibilitatea sa alegem o mocheta foarte rezistenta la trafic si confortabila in acelasi timp si care se potriveste cu designul nostru interior (mobilier, usi, tapet, zugraveala). Servisare excelenta, prin faptul ca de cate ori am solicitat sprijin, ne-a fost acordat instantaneu. Ne-au acordat consultanta gratuita in privinta intretinerii si curatarii mochetei (chiar i-au facut training femeii de serviciu) si in plus, atunci cand a fost cazul de o curatare mai intensa s-a deplasat o echipa de la Dacca care a indepartat orice urma de murdarie cu costuri minime."


Birouri: Savion Brasov

"Cu Dacca am avut o colaboarare foarte buna, pe tot parcursul derularii contractului si sper sa fie si in continuare la fel."
Babes Victoria SC SAVION HOTEL B PALACE BRASOV

Madalina Mihailovici, designer Lightsquare

"Multi pacienti sunt speriati de spitale, in cele mai multe cazuri de atmosfera si ambianta rece din aceste spatii. Unii medici ezita sa foloseasca pardoseli din linoleum sau pvc in cabinete private, tocmai pentru a evita aceasta atmosfera apasatoare. Insa standardele impun acest lucru, motiv pentru care majoritatea cabinetelor arata la fel de reci si neprimitoare. Cu cei de la DACCA am reusit sa facem dintr-un cabinet de medicina de familie anost un loc "ca acasa", unde pacientii uita de durere in momentul in care intra in acest spatiu, folosind o pardoseala din linoleum, un produs natural 100%. Pe langa faptul ca se comporta excelent din punct de vedere functional (nu se zgarie, se curata foarte usor), pardoseala este foarte bine montata, imbinarile sunt perfecte, paletarul este foarte larg, ceea ce mi-a permis sa imi pun in practica ideile estetice. Am realizat o combinatie de dungi turcoaz si mustar de 25 de cm latime pe 4 m lungime, dungi care se continua si pe pereti cu o plinta de 10 cm realizata din acelasi material. S-a dorit un aspect cu tenta retro si s-a obtinut unul peste asteptari. Desi s-au respectat toate standardele medicale impuse, acest cabinet arata ca o casa de oameni primitori si calzi care te face sa uiti de necazuri cand vii in vizita."

Designer Radu Muresan - Brasov

"Dacca Group Trade dispune de o gama larga de produse versatile pentru pardoseli, in orice tip de spatiu. Echipa Dacca este comunicativa si eficienta in gasirea solutiilor optime."

 

Parerea ta conteaza


PARTENERI Dacca