Termeni si conditii


Dacca (Dacca Group Trade) si logo-ul Dacca sunt marci inregistrate.

Acest site este realizat, apartine si este modificat de catre Dacca Group Trade S.R.L., str. Stefan Luchian, nr. 3, 400478 Cluj-Napoca, o companie care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si avand sediul in Romania, in scopul oferirii de informatii privitoare la produsele si serviciile Dacca Group Trade. 

Materialul continut pe site 

Inainte de a accesa acest site sau de a descarca materiale continute de acesta, trebuie sa luati masurile necesare pentru a va asigura ca sistemul computerului dumneavoastra indeplineste cerintele tehnice pentru efectuarea acestor operatiuni. Este recomandabil sa va asigurati de compatibilitatea cu software-ul utilizat de dumneavoastra si sa luati masurile necesare pentru ca descarcarea de materiale sau accesarea site-ului sa nu interfereze si sa prejudicieze functionarea sistemului computerului dumneavoastra. 

S-au depus toate eforturile pentru a ne asigura ca materialul continut pe acest site este cat mai complet, exact si actual posibil. Totusi, pentru completari ale informatiilor si asistanta nu ezitati sa contactati Dacca Group Trade. 

Materialul postat pe site este proprietatea Dacca Group Trade S.R.L. Reproducerea acestui material sau a unei parti a lui cu scop comercial este strict interzisa. Nu se acorda dreptul de folosire sau reproducere a acestui material decat in scopul strict de navigare-accesare a informatiilor. 

Orice reproducere a oricarei parti din materialul postat pe site, proprietatea Dacca Group Trade, in scopuri personale, necomerciale, trebuie sa prevada ca sursa firma Dacca Group Trade, facand trimitere la adresa site-ului (http://www.dacca.ro) si mentionand in reproducere dreptul de copyright "© 2012, Dacca". 

Textele, fotografiile, filmele, desenele, graficele, sunetele, informatiile sunt protejate prin drept de autor (copyright) si sunt proprietatea sau sunt folosite sub licenta de catre Dacca. Logo-urile, sloganurile etc. sunt folosite sub licenta de catre Dacca Group Trade. 

Produsele prezentate si procesele tehnologice descrise pe acest site pot face obiectul drepturilor de proprietate industriala sau a altui tip de proprietate, incluzand brevetele de inventie, folosit sub licenta de Dacca Group Trade. 

Dacca Group Trade nu acorda nici o licenta de folosire a drepturilor sale de proprietate intelectuala. Dacca Group Trade supravegheaza cu atentie orice incalcare a drepturilor sale de proprietate intelectuala si a altor drepturi exclusive ce-i apartin, uzitand de toate mijloacele legale si procedurale pentru impiedicarea unor asemenea folosiri neautorizate. 


Materialul utilizat prin acest site 

Dacca Group Trade culege informatii cu caracter non-personal privitoare la utilizatorii acestui site in scopul de a actualiza informatiile si de a imbunatati calitatea site-ului, pentru a va oferi o experienta unica si materialul cel mai relevant prin vizitarea acestui site. 

Informatiile personale sunt obtinute doar prin introducerea voluntara de catre vizitatori. Aceste informatii se refera la nume/prenume , functie, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail si vor fi folosite strict in scopul pentru care au fost introduse, exceptand cazurile in care ati consimtit in mod expres la o utilizare mai larga a acestor date. 

Atat informatiile non-personale, cat si cele personale sunt considerate confidentiale de catre firma Dacca si nu vor fi vandute, inchiriate sau comunicate in nici un alt mod catre o terta parte. 

Orice material primit de Dacca Group Trade prin intermediul acestui site este considerat neconfidential. Dacca Group Trade va reproduce si va folosi acest material fara restrictii, inclusiv ideile pentru produse sau metode de productie continute in asemenea materiale. 

Link-uri catre alte site-uri 

Cand folositi un link din acest site pentru a accesa un alt site, parasiti automat site-ul Dacca. Site-ul nou accesat este independent, iar continutul sau nu este controlat in nici un fel de compania Dacca Group Trade. 

Oferind link-ul pentru acest site, Dacca nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile cuprinse pe el sau pentru posibile prejudicii cauzate prin accesarea sau descarcarea de materiale de pe acest site; Dacca nu considera ca fiind responsabilitatea sa sa prevada aceste prejudicii sau sa indeparteze respectivul link de pe site-ul sau. 

Link-uri catre acest site 

In afara de link-urile catre acest site agreate de Dacca cu partenerii sai, pot exista si directionari neautorizate catre www.dacca.ro. Pentru acestea din urma, Dacca Group Trade nu isi asuma responsabilitatea. 

Alte prevederi legale

Vizitand anumite pagini de pe acest site puteti intalni alte prevederi legale specifice, aditional acestor prevederi generale. Aceste prevederi generale nu sunt restrictionate sau modificate de nici o alta prevedere specifica.
PARTENERI Dacca