Intuitive

INTUITIVE DESIGN este un concept inovator care îți permite personalizarea tapetului cu imaginea dorită, pe mai multe tipuri de materiale, texturi și specificații tehnice. Fiecare design se poate printa pe texturi diferite ceea ce permite obținerea unui tapet personalizat cu imaginea dorită și cu efectul dorit. Acest concept se apropie cel mai mult de ceea ce își doresc designerii de interior în amenajarea spațiilor: să poată da o tușa personală proiectului fără a fi limitați de restricțiile unei colecții de designuri, de culori sau diverse alte restricții de ordin tehnic.
Prin conceptul de personalizare Intuitive, tapetul căpătă posibilități de design nelimitate.
Tapetul personalizat Intuitive este extrem de apreciat în spații de birouri, săli de meeting, săli de evenimente, săli de așteptare, spitale, creșe, grădinițe, școli, spații comerciale, practic în orice spațiu dorești să decorezi pereții într-un mod profesional dar și creativ.   
INTUITIVE DESIGN oferă și o colecție care poate să fie un punct de plecare în alegerea tematicii dorite, pentru a ușura etapa de selecție a designului dorit. Designurile propuse în aceasta colecție pot fi "transformate" de artiștii noștri graficieni pentru a ajunge la ceea ce se dorește cu adevărat. 


PARTENERI Dacca