Despre noi

Amenajări interioare - servicii integrate, amenajări la cheie!


Misiunea DACCA
DACCA Group Trade reprezintă branduri renumite, recunoscute la nivel mondial, în domeniul finisajelor și al mobilierului, și este specializată în amenajarea completă a spațiilor interioare pentru HoReCa, Birouri, Educație, Sănătate, Spații Comerciale, etc. Portofoliul nostru de produse oferă soluții profesionale pentru Pardoseli, Mobilier, Sisteme Acustice, Pereți, Corpuri de iluminat și Textile, toate sistemele fiind certificate pentru spațiile publice.


Încă din 2007, la DACCA am pus accentul pe lucrurile frumos executate, pe calitate și profesionalism. Suntem atenți la nevoile clienților noștri, îi ascultăm și comunicăm, de aceea fiecare proiect începe cu ascultarea dorințelor lor.


Misiunea Dacca este de a promova constant valoarea și exigența, aspect vizibil în portofoliul nostru de produse și servicii. Selectăm produsele cele mai potrivite și ne asigurăm că respectăm toți pașii în realizarea proiectului, fiind atenți la cele mai mici detalii, pâna la predarea lucrării.

Ne asigurăm că toate proiectele noastre se desfașoară în condiții optime. În fiecare proiect DACCA punem mare preț pe lucrurile frumoase și bine realizate; proiectele noastre ne inspiră și ne motivează să acordăm viitoarelor lucrări aceeași atenție și pasiune.

 

Produse profesionale și tehnologii de vârf

Produsele noastre profesionale încorporează tehnologie de vârf, materiale speciale certificate și tratamente specifice pentru utilizarea în spații publice; au caracteristici precum calitatea, durabilitatea și specificitatea. Acoperim domenii diverse, începand de la HoreCa, office, sănătate, educație, spații comerciale și industriale, instituții publice, spații de sport și entertainment, dar și beauty sau wellness.

DACCA Group Trade este importator direct pe întreaga gamă de produse, colaborând de peste 10 ani cu furnizori europeni de prestigiu, ca: Bolon, Fritz Hansen, &Tradition, Kartell, Fredericia, Hallo Design, Eva Solo, Bover Barcelona, Green Furniture Concept, Fletco, Forbo Flooring, Intuitive, Cube-Design, Softrend, Intersthul, Louis de Poortere, De Vorm, Offecct, Acustio, Chairs&more, Incati, Muratto, Lano și alții.

 

Specializarea noastră - amenajarea spațiilor interioare

DACCA este specializată în amenajarea spațiilor interioare cu sisteme profesionale pentru pardoseli de interior (mochetă, linoleum natural, Bolon, Flotex, LVT, parchet stratificat, covor pvc, etc.), tapet și placări speciale pentru pereți, mobilier și corpuri de iluminat, textile și decorațiuni personalizate, oferind clienților soluții integrate pentru o amenajare completă.

Know-how-ul nostru și experiența dobandită în sute de proiecte din toate domeniile (office, HoReCa, sănătate, educație, industrie, spații comerciale și spații rezidențiale), coroborate cu echipa noastră completă (designeri, dep. marketing/vanzari, dep. tehnic) recomandă DACCA Group Trade, ca fiind un partener de încredere pentru siguranța investiției tale.

Un exemplu este proiectul de amenajare a grădiniței Elite Kids din Pitești, care a avut ca principal obiectiv implementarea unui concept de amenajare modern, al anului 2020. Grădinița Elite Kids din Pitești implementează un nou concept de educație, asigurând copiilor securitate maximă și libertatea creativității.Mai multe detalii și galerie foto, vă prezentăm în blogul nostru: Cum gândim amenajarea unui spațiu educațional? Studiu de caz: grădinița Elite Kids din Pitești


Contactează-ne să discutăm despre proiectul tău de amenajare:
 
 Mobil:  0720546044
E-mail:  office.dacca.1@gmail.com
PARTENERI Dacca