Amenajare spații industriale, servicii integrate – firmă de amenajări specializată

Proiectele de amenajare pentru mediul industrial necesită experiență, o bună cunoaștere a condițiilor din halele de producție, alegerea de soluții durabile, rezistente la medii grele de lucru. Firma de amenajări spații industriale DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare. Dispunem de soluții pentru amenajarea completă a spațiilor industriale speciale, precum hale de producție, laboratoare, birouri spatii industriale și vestiare, spații tehnice.


 
Asigurăm și furnizarea produselor și accesoriilor pentru spații industriale: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.

Pardoseala este una dintre cele mai solicitate componente a unui spațiu de producție industrială. Atunci când sunt echipamente de înaltă precizie sunt necesare pardoselile speciale ESD, care pe lângă proprietățile de rezistență la abraziune și la trafic extrem, rezistența la suprasarcini, rezistența la contactul cu agenți chimici și la foc au în plus proprietăți de protecție a echipamentelor. Pardoselile ESD disipă sau descarcă încarcarea cu sarcină electrică, protejând astfel echipamentele electronice și pe cele de înaltă precizie.

De asemenea, pentru amenajarea de spații industriale sigure, avem nevoie de pardoseli antiderapante, antistatice, ușor de curățat și de întreținut.

Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.

Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații industriale pentru producție sau depozitare ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:  Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Forbo, Polyflor, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru spații industriale, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca