Design interior farmacie și amenajare în industria farmaceutică

La fel ca și în domeniul HoReCa sau industria alimentară, amenajarea farmaciei și a spațiilor de producție și de cercetare pentru industria farmaceutică trebuie să se supună regulilor stricte de igienă, curățenie și mai ales decontaminare. Amenajarea farmaciei și a spațiilor complementare pentru industria farmaceutică se face cu pardoseli speciale, fără rosturi, perfect igienizate, antistatice, rezistente la agenți chimici si produse specifice de decontaminare, ușor de curățat și de întreținut.
 
Firma de amenajări și design interior DACCA are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de unități din domeniul industrial – de la amenajarea farmaciei până la designul spațiilor necesare desfășurării activității din industria farmaceutică.

Design interior farmacie

Pentru amenajarea farmaciei și laboratoarelor farmaceutice și a halelor de producție este necesară o pardoseală speciala tip ESD. Acolo unde este necesar sa fie un mediu steril, atat pardoselile cat și pereții trebuie să fie certificate pentru "camere curate", așa cum sunt pardoselile tip Colorex EC și placările pentru pereți tip Bioclad.

Pentru spațiile de depozitare, recomandăm pardoselile din vinil sau pvc pentru trafic intens, rezistente la trafic intens.
PARTENERI Dacca