Guestbook

Alexandra Brânzea, Manager Grădinița Elite Kids, Pitești

Grădinița Elite Kids din Pitești implementează un nou concept de educație, asigurând copiilor securitate maximă și libertatea creativității. Proiectul a fost realizat de firma de amenajări și design interior DACCA din Cluj Napoca, ce a avut ca principal obiectiv implementarea unui concept de amenajare modern, al anului 2020.
Mai multe detalii și galerie foto, vă prezentăm în blogul nostru: Cum gândim amenajarea unui spațiu educațional? Studiu de caz: grădinița Elite Kids din Pitești

Director Hunguest Hotel Fenyo 4*, Miercurea Ciuc 

"Echipă de profesioniști de la vânzări la montaj. Materiale de calitate deosebită. Îndrumarea clientului în interesul său nu doar în interes financiar. Unde s-a greșit, s-au găsit imediat soluții pentru rezolvare și implicarea lor a fost imediată." Dir. d-na Todor Etelka
Vezi aici detalii despre proiect

Koob Hub Architecture &Design Studio București

"Foarte faină colaborarea cu oamenii din spatele Dacca. Un exemplu care-mi vine acum în minte: Milano Design Week și colaborarea pentru standul Nord Arin România. Aveam nevoie de câteva variante pentru pardoseala ce urma să fie folosită în stand și ne-au răspuns imediat cu mai multe soluții pe diferite paliere de preț, ba mai mult, ne-au scris a doua zi că s-au mai gândit ei la o variantă cu un alt tip de material pentru a simplifica tot procesul de transport / montaj, iar noi am fi fost ok și cu variantele mai dificile / scumpe dar ne  bucurăm că au avut inițiativa pentru că în final soluția lor a fost și ușor de desfăcut și refolosit ulterior într-un pop-up store. E genul de colaborare care te face să revii pentru că-și bat ei capul pentru tine. Abia aștept să testez niște panouri acustice într-un proiect.
Pe scurt : Când îți răspund la e-mail în aceeași zi și revin ei în urmatoarea zi cu soluții care-ți simplifica procesul de execuție, ce să vrei mai mult?" Arhitect Vlad Dodan , Koob Hub Design Studio București
Vezi aici detalii despre proiect


Arhitect Alexandru Năstase, project leader Cumulus

"Apreciem profesionalismul Dacca, entuziasmul și disponibilitatea de a oferi asistență proiectanților, beneficiarilor și colaboratorilor.
În proiectele realizate împreună ne-ați fost de mare ajutor în a atinge obiectivele impuse de către client prin asistență continuă și propunerea de soluții cu raport bun calitate/preț.
De asemenea, ne-ați venit în întâmpinare, mereu prompt, cu mostre și suport în șantier pe perioada execuției."

 

Sală de jocuri, Caransebeș

"Vă mulțumim pentru colaborare și vă transmitem cele mai calde urări de bine. Profesionalismul de care aţi dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea acestui proiect atât de complex sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Ne bucurăm că aţi acceptat această provocare şi ne dorim să păstrăm această colaborare și pe viitor! " Lungu Petru - administrator Deco Actual Winn

Arhitect Andrei Banu, București

"Oferta bogată Dacca în ceea ce privește placările cu plută m-au convins să le utilizez în amenajarea unui spațiu de birouri în București. Colaborarea a fost foarte bună, echipa Dacca oferind informații legate de produsele aflate în portofoliu și despre felul în care se face montajul."

Valentin Binder - Administrator / Managing Director, Max Loads, Birouri Alba-Iulia

"Am ales Dacca datorită istoricului lor de proiecte pe segmentul office și gamei vaste de produse și soluții profesionale. Raportul calitate-preț este foarte echilibrat. Sunt mulțumit de partea de consultanță de care am beneficiat, iar produsul este cum mă așteptam." .

Viorel Militaru, inTouch MEDIA

"Am colaborat cu Dacca Group Trade într-un proiect public, unde cerința beneficiarului a fost o pardoseală unică, Bolon. Dacca este reprezentant unic al producătorului Bolon în România. M-au consiliat pe parcursul întregului proces de achiziție, mi-au furnizat mostre de produs și toată documentația necesară. Sunt foarte implicați în relația cu clientul, își respectă termenele contractuale. Totul a decurs fară probleme."

M&S Construct

"Am fost foarte mulțumiți de colaborarea cu echipa de la Dacca. Prompti și profesioniști! Sperăm să avem și în continuare o colaborare la fel de reușită! Recomandăm cu încredere! " 

Emerson divizia Roxar-industrie

"Colaborarea noastră cu Dacca a fost eficientă și ne-a ajutat să ne atingem scopul într-un timp scurt. Din punct de vedere al calității serviciilor, consider că Dacca este o companie profesionistă, care și-a îndeplinit cu succes toate sarcinile cerute de noi, în calitate de client." Bogdan Sterescu - Plant Manager Emerson SRL - Business Unit ROXAR Cluj Napoca Romania.
Vezi aici detaliile proiectului

Ghinescu Adrian - administrator

"Am avut o colaborare foarte buna cu Dacca. Solicitarea noastra nu a avut legatura cu  domeniul nostru de activitate asadar ne-au consiliat pentru a alege produsul potrivit nevoii noastre. Am achizitionat de la ei o pardoseala speciala-Flotex, pentru un mijloc de transport. Sunt profesionisti, prompți si implicați." Ghinescu Adrian - administrator Arian Nicoll Glass

Birouri UMF - Ioan Budai - șef serviciu aprovizionare
Universitatea de medicină și farmacie Iuliu Hațeganu Cluj Napoca - Romania

"Cei de la Dacca sunt prompți și flexibili. Sunt operativi și eficienți fie că a fost vorba de spații mari sau doar de câteva birouri. Suntem multumiți de colaborarea cu Dacca și de rezultatele obținute."
Vezi aici detaliile proiectului

Business Global Plaza Cluj

"În acest proiect, am ales în final, ca pardoselile de mochetă să le realizăm în parteneriat cu cei de la Dacca. Pentru spațiile de birouri și holuri am ales o mochetă buclată, rezistentă la trafic intens, din poliamidă. Mocheta se comportă foarte bine deși în unele spații, ulterior au aparut câteva probleme cu infiltrațiile de apă și deversarea unor produse pe mochetă. Mocheta este foarte bine montată și nu au aparut nici un fel de probleme nici după instalare. Am ales ca plinta să fie din mochetă surfilată; plinta este bine realizată, încadrata și lipită, fiind în concordanță cu ușile și încadramentul lor." Mircea Lazea - project manager

Avocat Mihai Lapușan, Cluj Napoca - România

"Mocheta propusă s-a pliat pe cerințele noastre având în vedere că suntem un grup mare și cu preferințe diferite; am avut posibilitatea să alegem o mochetă foarte rezistentă la trafic și confortabilă în același timp și care se potrivește cu designul nostru interior (mobilier, uși, tapet, zugraveală). Servisare excelentă, prin faptul că de câte ori am solicitat sprijin, ne-a fost acordat instantaneu. Ne-au acordat consultanță gratuită în privința întreținerii și curățării mochetei (chiar i-au făcut training femeii de serviciu) și în plus, atunci când a fost cazul de o curățare mai intensă s-a deplasat o echipă de la Dacca care a îndepărtat orice urmă de murdărie cu costuri minime."
Vezi aici detaliile proiectului

Birouri: Savion Brașov

"Cu Dacca am avut o colaborare foarte bună, pe tot parcursul derulării contractului și sper să fie și în continuare la fel." Babes Victoria SC SAVION HOTEL B PALACE BRASOV

Madalina Mihailovici, designer 

"Mulți pacienți sunt speriați de spitale, în cele mai multe cazuri de atmosfera și ambianța rece din aceste spații. Unii medici ezită să folosească pardoseli din linoleum sau pvc în cabinete private, tocmai pentru a evita această atmosferă apăsătoare. Însă standardele impun acest lucru, motiv pentru care majoritatea cabinetelor arată la fel de reci și neprimitoare. Cu cei de la DACCA am reușit să facem dintr-un cabinet de medicină de familie anost un loc "ca acasă", unde pacienții uită de durere în momentul în care intră în acest spațiu, folosind o pardoseală din linoleum, un produs natural 100%. Pe langă faptul că se comportă excelent din punct de vedere funcțional (nu se zgârie, se curăța foarte ușor), pardoseala este foarte bine montată, îmbinările sunt perfecte, paletarul este foarte larg, ceea ce mi-a permis să îmi pun în practică ideile estetice. Am realizat o combinație de dungi turcoaz și muștar de 25 de cm lățime pe 4 m lungime, dungi care se continuă și pe pereți cu o plinta de 10 cm realizată din același material. S-a dorit un aspect cu tentă retro și s-a obținut unul peste așteptări. Deși s-au respectat toate standardele medicale impuse, acest cabinet arată ca o casa de oameni primitori și calzi care te face sa uiți de necazuri când vii in vizita."

Designer Radu Mureșan - Brașov

"Dacca Group Trade dispune de o gamă largă de produse versatile pentru pardoseli, în orice tip de spațiu. Echipa Dacca este comunicativă și eficientă în găsirea soluțiilor optime."

Chira Monica,Administrator MM Club, Slatina 2019

,,Am avut ocazia sa beneficiem de niste produse de o calitate foarte buna din partea unor adevarati profesionisti! Multumim si recomandam cu toata increderea!''


Dr. Friedrich Zoltan-Cabinet opica medicala Dej, 2019

,,Colaborarea cu Dacca a fost una de succes, am fost impresionat de profesionalism si promptitudine. Am apreciat usurinta in comunicare si paleta larga de produse puse la dispozitie. Va doresc mult succes in continuare!'
'

Arhitect Iulian Talancă, Cluj-Napoca, 2020

,,Am colaborat cu cei de la Dacca pentru un proiect de amenajare interioara și pot spune ca am fost placut surprins de profesionalismul de care au dat dovada, de gama variata de produse si de calitatea acestora. Cu siguranta voi pastra legatura si pentru alte proiecte viitoare''.

Robert Pirtac-Administrator gradinita Zori De Zi Mogosoaia, Ilfov, 2020

,,Colaborarea cu Dacca a insemnat intelegere, seriozitate si respectarea angajamentelor intr-un moment dificil pentru toata lumea: inceputul pandemiei. Recomandam Dacca oricui doreste sa imbunatateasca imaginea institutiei si ne dorim sa continuam colaborarea cu ei in proiectele noastre viitoare''.

Dr. ing. Nicu Sorea -  Safesteel, 2021

Un furnizor in care poti avea incredere, o colaborare excelenta pe parcursul timpului si oameni de calitate care raspund prompt diverselor solicitari. Suntem bucurosi ca putem lucra cu oameni profesionisti care isi fac treaba cu pasiune. Recomandam cu drag !!!

Ancuta Preda, Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Mozzart Bet, 2021

,,Am fost foarte multumiti de colaborarea cu Dacca.''

 

 

Dr. Doina Colcear
08/10/2021 10:25:00
Am colaborat cu echipa DACCA pentru amenajarea apartamentului. Proiectul a fost amplu și complicat fiind vorba de un apartament într-un bloc din anii 70. Au fost necesare demolări, reparatii și reproiectări instalații electrice, sanitare și termice. Am conceput cu colaboratorii DACCA și designul interior. La final, am ajuns la un apartament modern, personalizat și funcțional. Sunt foarte mulțumita. Recomand cu încredere!
Arhitect Iulian Talancă, Cluj-Napoca
17/09/2021 13:49:36
Am colaborat cu cei de la Dacca pentru un proiect de amenajare interioara și pot spune ca am fost placut surprins de profesionalismul de care au dat dovada, de gama variata de produse si de calitatea acestora. Cu siguranta voi pastra legatura si pentru alte proiecte viitoare.
Anca P.
06/08/2021 21:31:58
Multumesc echipei Dacca pentru solicitudine și profesionalism. Produsele comercializate (covoare) sunt de foarte buna calitate, materiale naturale și design deosebit. Comanda s-a efectuat in termenii conveniți. Recomand cu încredere!
Adrian Neamtu
25/05/2021 12:59:18
Buna ziua. Vreau sa multumesc echipei Dacca fiind foarte multumit de colaborarea cu dânsii. Mocheta cumparata de mine a fost una de foarte buna calitate ce se intretine foarte usor. Termenul de livrare s a respectat si intreaga colaborare a fost de buna calitate. Recomand cu incredere
Designer de interior Camelia Papp
16/04/2021 15:37:48
Buna ziua! Mie-mi plac tare oamenii de la Dacca, care au o tenacitate, o memorie 😁 si un profesionalism rar întâlnite. Multumesc. Succes în toate!

Parerea ta conteaza


PARTENERI Dacca