De la DACCA la BrandsFurniture 

Prin proiectul DACCA, ne-am consolidat și ne-am confirmat experiența și, mai ales, pasiunea pentru domeniul designului interior și al amenajărilor. Am realizat proiecte complete și complexe, pentru cele mai variate domenii, de la educație și spații comerciale sau amenajarea de spații pentru sănătate ori HoReCa, până la amenajări rezidențiale moderne și exclusiviste.

Am lucrat cu produse și accesorii de amenajare interioară sau exterioară de foarte bună calitate, realizate cu cele mai inovatoare și sofisticate tehnologii, pe care le-am adus din diferite colțuri ale lumii, direct de la producători. Ne-am creat astfel, legături valoroase și stabile cu producătorii acestor produse revoluționare.

Din 2008 până în prezent, am adunat un portofoliu de proiecte și de clienți care ne-au provocat și ne-au arătat că putem să fim mai multe de atât. De aici, a fost un singur pas până la conceptul BrandsFurniture. Citește povestea noastră, pe BrandsFurniture - Our story!

Inspirație și 100% produse originale, autentice!

Acestea sunt principiile de bază pe care am construit conceptul BrandsFurniture, în jurul căruia am angrenat o echipă entuziată de profesioniști în design interior, amenajări și arhitectură.

Cu BrandsFurniture, oferim acces la un concept de design și amenajare, personalizat pentru fiecare proiect în parte, nu doar la o gamă de produse.Ne adresăm celor care își doresc o piesă de mobilier deosebită și autentică, un obiect decorativ ce poartă semnătura unui designer de renume ori un covor exclusivist, dar și celor care au un proiect de amenajre pentru o încăpere sau un imobil întreg.

BrandsFurniture este despre tine: inspirație, idei îndrăznețe, "feelings", cadouri exclusiviste


Misiunea pe care ne-am asumat-o este să trecem de conceptul de magazin online și să fim un real suport pentru realizarea și implementarea de proiecte de amenajare și design interior, pentru imobile rezidențiale sau comerciale, din orice domeniu de activitate sau industrie. 

Vizitează rubrica noastră Inspiration, și vei găsi aici Ideas for you, About feelings sau Gift ideas și alte rubrici care te vor inspira! 

Selecția noastră de branduri este făcută cu foarte mare grijă, pentru că vrem să vă oferim produse de foarte bună calitate, durabile și funcționale – pe scurt, produse autentice, de la branduri de top.

Câteva dintre aceste braduri recunoscute și apreciate în întreaga lume și pe care le găsiți în site-ul BrandsFurniture sunt Fritz Hansen, Bover, Kartell, Louis de Poortere, Muratto, Infiniti, Eva Solo, &Tradition, Haro, Kristalia, Brink&Campman, Forbo, Cube-Design, Fletco, Softrend, Cane-Line și multe altele.

Lista completă a brandurilor o găsiți în rubrica dedicată Brands, unde fiecare are câte o pagină dedicată, cu povestea sa și produse din cele mai noi colecții.
PARTENERI Dacca