Amenajare birouri, spații office

Soluții moderne de amenajări spații office - birouri, instituții publice, sedii de bancă sau sedii companii

Pentru amenajarea spațiilor de tip office, clădirile de birouri sau business center, DACCA este pregătită să ofere soluții modern. Pentru realizarea proiectelor de amenajare office, folosim produse și accesorii realizate cu tehnologii de ultimă oră, din materiale naturale sau materiale reciclate, în spiritul respectului pentru mediu și pentru natură.

  Inspiratie amenajare office 

Soluții de amenajare birouri – spații office dedicate și adaptate funcționalității

DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare birouri și orice tip de spații office, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse de interior pentru birouri, sedii de companii și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații de birouri (office) ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare office de pe piață pentru:
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum Bolon, Kartell, Isku, Fletco, CUBE, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru clădiri de birouri, sedii de firme sau instituții publice, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri, de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic special pentru amenajarea de birouri și spații office, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca