Amenajare birouri, spații office

Soluții moderne de amenajări birouri, instituții publice, sedii de bancă sau sedii companii

Pentru spațiile de tip office, clădirile de birouri sau business center, DACCA este pregătită să ofere soluții moderne, produse de amenajare interioară realizate cu tehnologii de ultimă oră, din materiale naturale sau materiale reciclate, în spiritul respectului pentru mediu și pentru natură.

  Inspiratie amenajare office 

Pentru fiecare spațiu office vă propunem soluții de amenajare dedicate și adaptate funcționalității.

DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații de birouri (office) ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum Bolon, Kartell, Isku, Fletco, CUBE, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru clădiri de birouri, sedii de firme sau instituții publice, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca