Amenajare birouri, spații office

Soluții moderne de amenajări birouri, instituții publice, sedii de bancă sau sedii companii

Pentru spațiile de tip office, clădirile de birouri sau business center, DACCA Group Trade este pregătită să ofere soluții moderne, produse de amenajare interioară realizate cu tehnologii de ultimă oră, din materiale naturale sau materiale reciclate, în spiritul respectului pentru mediu și pentru natură.

Pentru fiecare spațiu office vă propunem soluții de amenajare dedicate și adaptate funcționalității.


Dacca oferă soluții complete de amenajare pentru spațiile OFFICE, cu sisteme complete pentru PARDOSELI, PEREȚI, MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT, TEXTILE.
 
PARDOSELILE recomandate pentru amenajarea spațiilor office sunt pardoselile speciale țesute din vinil tip BOLON, mochetă țesută compactă - practic indestructibilă, mocheta dale sau modulară, soluțiile moderne de tip LVT-uri sau marmoleum modular, Flotex, mocheta și covorul pvc personalizat, sunt câteva dintre soluțiile pretabile pentru amenajarea spațiilor de birouri.
 
PEREȚII: Dacca vă recomandă tapetul personalizat marca Intuitive, placările cu plută 3D sau tip Bulletin Board, o variantă modernă din plută pinuibilă, dar și tapetul de fibră de sticlă pentru dublul rol pe care îl îndeplinește acesta: protecția pereților în timp și un aspect texturat în funcție de modelul ales.

MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT: Dacca vă recomandă mobilier marca Bolia și mobilier la comandă, adaptat cerințelor de funcționalitate și aspect, impuse de proiect.

TEXTILE și DECORAȚIUNI: vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
PARTENERI Dacca