Amenajare birouri, spații office

Soluții moderne de amenajări birouri, instituții publice, sedii de bancă sau sedii companii

Pentru spațiile de tip office, clădirile de birouri sau business center, DACCA Group Trade este pregătită să ofere soluții moderne, produse de amenajare interioară realizate cu tehnologii de ultimă oră, din materiale naturale sau materiale reciclate, în spiritul respectului pentru mediu și pentru natură.

Pentru fiecare spațiu office vă propunem soluții de amenajare dedicate și adaptate funcționalității.


Dacca oferă soluții complete de amenajare pentru spațiile OFFICE, cu sisteme complete pentru PARDOSELI, PEREȚI, MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT, TEXTILE.
 
PARDOSELILE recomandate pentru amenajarea spațiilor office sunt pardoselile speciale țesute din vinil tip BOLON, mochetă țesută compactă - practic indestructibilă, mocheta dale sau modulară, soluțiile moderne de tip LVT-uri sau marmoleum modular, Flotex, mocheta și covorul pvc personalizat, sunt câteva dintre soluțiile pretabile pentru amenajarea spațiilor de birouri.
 
PEREȚII: DACCA vă recomandă tapetul personalizat marca Intuitive, placările cu plută 3D sau tip Bulletin Board, o variantă modernă din plută pinuibilă, dar și tapetul de fibră de sticlă pentru dublul rol pe care îl îndeplinește acesta: protecția pereților în timp și un aspect texturat în funcție de modelul ales.

MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT: Dacca vă recomandă mobilier marca Bolia și mobilier la comandă, adaptat cerințelor de funcționalitate și aspect, impuse de proiect.

TEXTILE și DECORAȚIUNI: vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
 
DACCA Group Trade vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum Bolon, Fletco, Fritz Hansen, CUBE, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA Group Trade are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru clădiri de birouri, sedii de firme sau instituții publicehoteluri și pensiuni turistice, restaurante, cazinouri și baruri sau cafenele, săli de evenimente, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca