Amenajare sediu de bancă - amenajări birouri, spații office

Firma de amenajări și design interior Dacca are experiență în proiecte de amenajare complexe, precum sediul de bancă sau sediul de birouri ale unei corporații. Atenția pentru fiecare detaliu este esențială - atât în privința funcționalității cât și a profesionalismului pe care trebuie să îl reflecte fiecare spațiu office. Sediul de bancă își are particularitățile sale, de la imaginea elegantă și sobră, foarte primitoare în același timp, la eficiența și ușurința cu care angajații își îndeplinesc atribuțiile iar clienții își rezolvă problemele.

Soluții complete, modern și sustenabile - amenajare sediu de bancă

Firma Dacca oferă servicii de amenajare și design interior la cheie, de la proiectare și furnizarea produselor și accesoriile necesare, până la amenajarea spațiilor ofiice sau a clădirilor de birouri. Pentru amenajarea unui sediu de bancă, recomandăm folosirea de pardoseli multifuncționale, rezistente la murdărie și la trafic intens, antiderapante și confortabile, ușor de curățat și de întreținut, care să asigure izolație termică și fonică.

 
O pardoseală specială pentru amenajarea de birouri sau a unui sediu de bancă este Flotex, elegantă și extrem de rezistentă la trafic intens. Flotex este o pardoseală specială, 100% impermeabilă, antibacteriană, antiderapantă şi rezistentă la pete de orice fel. Este o pardoseală dezvoltată de Forbo Flooring Systems. Pardoseala Flotex este antiderapantă şi oferă o bună izolaţie fonică, ce constă în reducerea sunetelor cu până la 20dB.
PARTENERI Dacca