Mochetă

Prin culori, modele, înălțimea firului, mocheta contribuie la crearea imaginii și a stilulul dorit în orice tip de spațiu.
Principalele caracteristici ale mochetei sunt:
-Asigură izolare termică și acustică: Mocheta aduce un plus de confort termic oricărui interior, creând chiar și psihologic un sentiment de căldură.
Zgomotul la locul de munca are un efect negativ asupra sănătății și productivității oamenilor. Mocheta contribuie la reducerea semnificativă a zgomotului și a timpului de reverberare a sunetelor, intrerupând vibrațiile care ar putea fi propagate în încapere.
 - Captează alergenii, praful din aerul interior: Mocheta este fabricată din fire (poliamida, bumbac, lana) de înalta calitate, nu conține alergeni sau iritanți. Ce este foarte important pentru persoanele care suferă de alergii este că firul textil absoarbe și reține praful până la indepărtarea lui corespunzătoare. Studii arată că în încaperile în care e instalată mocheta concentrația de praf fin e mai mica de jumatate decât în camerele cu pardoseli dure
 -  Este ușor de curățat și întreținut
 - Are un efect pozitiv asupra sistemului osos: Serviciile și activitățile administrative necesită mobilitate. Din ce în ce mai mulți oameni își petrec astăzi o mare parte a timpului  de lucru in picioare,  de exemplu în bănci, birouri în plan deschis, vânzări sau gastronomie. Acest lucru impune solicitări mari asupra sistemului locomotor și, prin urmare, necesită concepte ergonomice de interior. Studiile au arătat că pardoselile textile  sunt în mod fundamental mai potrivite decât pardoselile dure, avand efecte pozitive asupra coloanei vertebrale, a spatelui și articulațiilor.
 -  Este rezistentă, durabilă, sigură
PARTENERI Dacca