Mocheta

Prin culori, modele, înălțimea firului, mocheta contribuie la crearea imaginii și a stilulul dorit în orice tip de spațiu.
Principalele avantaje ale mochetei profesionale sunt : asigură confort, izolare termică și acustică; captează alergenii reținând praful din aerul interior; este ușor de curățat și întreținut;  este rezistentă, durabilă, sigură.

Mocheta dale si modulara


Mocheta aduce un plus de confort termic oricărui interior, creând chiar și psihologic un sentiment de căldură. Acest tip de pardoseală contribuie la reducerea semnificativă a zgomotului și a timpului de reverberare a sunetelor, întrerupând vibrațiile care ar putea fi propagate în încăpere.
Mocheta este fabricată din fire (poliamidă, bumbac, lână) de înalta calitate, nu conține alergeni sau iritanți. Ce este foarte important pentru persoanele care suferă de alergii este că firul textil absoarbe și reține praful până la îndepărtarea lui corespunzătoare.În încaperile în care e instalată mocheta concentrația de praf fin e mai mică de jumatate decât în camerele cu pardoseli dure.
Din ce în ce mai mulți oameni își petrec astăzi o mare parte a timpului  de lucru în picioare,  de exemplu în bănci, birouri în plan deschis, vânzări sau gastronomie. Studiile au arătat că pardoselile textile sunt în mod fundamental mai potrivite decât pardoselile dure, având efecte pozitive asupra coloanei vertebrale, a spatelui și articulațiilor.

PARTENERI Dacca