Firmă amenajări interioare – spații în domeniul sănătății

Amenajarea interioară a unităților medicale este un domeniu sensibil, unde necesitatea unei igiene impecabile a determinat impunerea de norme stricte în privința pardoselilor și a soluțiilor pentru pereți. Dacca este o firmă de amenajări interioare cu experiență în domeniul spațiilor din domeniul sănătății de la cabinete medicale individuale la spitale, centre de îngrijire sau farmacii. Oferim servicii integrate de amenajare și design interior la cheie, de la consultanța inițială până la ultimele finisaje și decorațiuni.
 

Amenajare cabinet medical, spital, farmacie – firmă specializată în amenajări interioare în domeniul sănătății

Firmă specializată în amenajări interioare în domeniul sănătății, Dacca vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale dedicate unităților medicale ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:  Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Forbo, Polyflor, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.

ISKU este un producător de mobilier finlandez, care a dezvoltat un concept inovator dedicat domeniului medical. În dezvoltarea produselor sale, ISKU înglobează expertiza finlandeză în sănătate cu funcționalitatea și designul. Soluțiile marca ISKU sunt ergonomice, de înaltă calitate și sunt astfel concepute încât să asigure o stare de bine și confort atât personalului medical cât și pacienților. Au dezvoltat diverse soluții care să răspundă diverselor cerințe din domeniul medical: mobilier ergonomic, mobilier cu sprafețe antimicrobiene, mobilier pentru zona de recepție și lobby din spitale, mobilier pentru zona de așteptare pacienți și coridoare, saloane pacienți, cabinete medici.   
 
Firma de amenajări interioare DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru farmacii, spitale, clinici medicale și centre îngrijire și cabinete medicale, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca