Amenajare spitale, centre de îngrijire, farmacii - soluții și tehnologii de ultimă oră

Amenajarea interioară a unităților medicale este un domeniu sensibil, unde necesitatea unei igiene impecabile a determinat impunerea de norme stricte în privința pardoselilor și a soluțiilor pentru pereți.
DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale dedicate unităților medicale ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:  Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru farmacii, spitale, clinici medicale și centre îngrijire și cabinete medicale, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca