Amenajare spitale, centre de îngrijire, farmacii - soluții și tehnologii de ultimă oră

Amenajarea interioară a unităților medicale este un domeniu sensibil, unde necesitatea unei igiene impecabile a determinat impunerea de norme stricte în privința pardoselilor și a soluțiilor pentru pereți.
Pardoselile folosite în amenajarea unităților medicale, fie că vorbim de spitale și clinici medicale, centre de îngrijire vârstnici sau de cabinete medicale și farmacii, trebuie să aibă caracteristirici și proprietăți speciale.

Pardoselile pentru instituțiile destinate îngrijirii sănătății nu trebuie să aibă rosturi (trebuie să fie suprafețe continue), trebuie să fie sigure la mers (antiderapante), foarte ușor de curățat și de igienizat, să fie tratate antibacterian pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor sau a fungilor.

DACCA Group Trade are în portofoliul său numeroase proiecte de amenajare și design interior de unități medicale – farmacii, spitale, clinici medicale și centre îngrijire și cabinete medicale. Echipa noastră de arhitecți și designeri este specializată în amenajarea de unități destinate sănătății și este pregătită cu soluții moderne, adaptate celor mai exigente criterii de igienă și siguranță.
PARTENERI Dacca