Amenajare spital, clinică medicală - firmă de amenajări și design interior

Unitățile sanitare, de la spitale, clinici medicale și centre îngrijire și recuperare, până la cabinetele medicale și laboratoare sau unități de analize și cercetări medicale sunt instituții unde igiena și curățenia sunt maiimportante decât orice alte prinicpii de amenajare interioară. Firma de amenajări și design interior Dacca are în portofoliul său numeroase proiecte din domeniul medical și o vastă experiență în soluții moderne și durabile pentru amenajarea de cabinete medicale, clinici sau spitale și centre de îngrijire.

Soluții complete de proiectare, furnizare materiale și montaj - amenajare spitale, clinici medicale

Firma de design interior și amenajare unități medicale Dacca vă oferă soluții moderne, durabile și sustenabile pentru amenajarea de spitale, clinici, centre îngrijire și recuperare și laboratoare: pardoseli, mobilier, corpuri de iluminat, decorațiuni și textile.
 
PARDOSELILE folosite pentru amenajarea de spitale și clinici medicale trebuie să respecte normativele impuse de Ministerul Sănătății; trebuie să fie antiderapante, fără rosturi (suprafețe continue), foarte ușor de curățat și de igienizat, fabricate din materiale tratate antibacterian și antifungic.
 
DACCA Group Trade are în portofoliul său variate proiecte de amenajare și design interior de spitale, clinici medicale și centre îngrijire și cabinetele medicale, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu, dar și de parteneriate cu producători de pardoseli speciale și tapet antibacterian.

Recomandăm linoleumul 100% natural, special conceput pentru spitale, o pardoseală care, prin natura sa, este antibacteriană și antifungica, are o rezistență mare la abraziune și este ușor de întreținut. Pentru zonele de circulație, recomandăm covorul din vinil sau pvc antiderapant, antistatic, rezistent la trafic extrem și cu o rezistență mare la abraziune, tratat antifungic și antimicrobian.

MOBILIER pentru cabinete medicale, clinici, zona de recepție, zona de așteptare realizat special pentru a îndeplini cerințele din domediul sanitar. 

TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - colecțiile noastre de plută, bambus, tapet colecții sau personalizat marca Intuitive vă prezintă soluții dintre cele mai creative pentru decorarea pereților, cu materiale naturale, rezistente, estetice și funcționale. 
 

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic. Mobilierul acustic este realizat din materiale cu proprietăți speciale și prezintă marele avantaj că se instalează cu ușurință în spațiul existent fără a fi nevoie de lucrări speciale de construcții. 

 

CORPURI DE ILUMINATcolecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace.
Designerii italieni și scandinavi știu să îmbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul într-o simplitate surprinzătoare. 

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

PARTENERI Dacca