Amenajare spitale, clinici medicale - soluții complete de proiectare și montaj

Unitățile sanitare, de la spitale, clinici medicale și centre îngrijire și recuperare, până la cabinetele medicale și laboratoare sau unități de analize și cercetări medicale sunt instituții unde igiena și curățenia sunt maiimportante decât orice alte prinicpii de amenajare interioară.

Pardoseli speciale pentru amenajare spital, clinică medicală

Pardoselile folosite pentru amenajarea de spitale și clinici medicale trebuie să respecte normativele impuse de Ministerul Sănătății; trebuie să fie antiderapante, fără rosturi (suprafețe continue), foarte ușor de curățat și de igienizat, fabricate din materiale tratate antibacterian și antifungic.
 
DACCA Group Trade are în portofoliul său variate proiecte de amenajare și design interior de spitale, clinici medicale și centre îngrijire și cabinetele medicale, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu, dar și de parteneriate cu producători de pardoseli speciale și tapet antibacterian.

Recomandăm linoleumul 100% natural, special conceput pentru spitale, o pardoseală care, prin natura sa, este antibacteriană și antifungica, are o rezistență mare la abraziune și este ușor de întreținut. Pentru zonele de circulație, recomandăm covorul din vinil sau pvc antiderapant, antistatic, rezistent la trafic extrem și cu o rezistență mare la abraziune, tratat antifungic și antimicrobian.
PARTENERI Dacca