SustenabilitateDACCA GROUP TRADE a fost întotdeauna o companie deschizătoare de drumuri. Dacă ne uităm în trecutul nostru, ni se confirmă faptul că am luat decizia corectă atunci când am decis să asimilăm în portofoliul nostru numai brand-uri și produse care încorporează ani de dezvoltare și inovare durabilă cum ar fi: Bolon, Fletco, Kartell, Pedrali, Forbo, Green Furniture Concept, Cube-Design, ISKU. Vedem acum mai mult ca oricând, că ne confruntăm cu provocări profunde de resurse și de mediu și că este momentul să facem mai mult fiecare dintre noi, pentru a aborda corect criza climatică actuală, din grijă pentru noi și pentru tot ceea ne înconjoară.

Pentru aceste motive, în 2021, ne-am stabilit noi obiective privind selecția de produse și respectiv brand-uri care să facă parte din portofoliul nostru. Obiectivele asumate sunt îndrăznețe și clare, la fel și modul în care le vom respecta. Este promisiunea noastră sinceră că noi întotdeauna vom promova și susține brand-uri și produse care se apropie de impactul climatic zero conform Conferinței ONU de la Paris din 2015.

Știm că asumarea acestor obiective nu este una ușoară și cu siguranță va trebui să luptăm uneori pentru a ne susține obiectivele asumate ferm;  suntem siguri că în final beneficiile vor fi pentru noi toți.Partenerii noștri (furnizorii) și noi ne-am asumat și implementat obiectivele privitoare la diminuarea sau chiar a reduce la 0 amprenta de carbon, să încorporeze cât mai multe materiale reciclate în noile produse dezvoltate, să utilizeze surse de energie regenerabilă. Toate aceste aspecte sunt certificate și însoțesc produsele noastre.

Acordăm maximă atenție reducerii consumului de materii prime, raționalizării resurselor, reutilizarii și/sau reciclării deșeurilor și controlului emisiilor. Realizarea de produse durabile, atât din perspectivă estetică, cât și din punct de vedere al rezistenței, este elementul cheie pentru asigurarea durabilității.

Beneficiile clienților noștri sunt:
Câteva dintre brandurile din portofoliul DACCA și principiile lor de sustenabilitate:
 
PARTENERI Dacca