Amenajare și design interior pentru unități de învățământ și educație, centre culturale

Instuțiile pentru educație și învățământ sunt spații multifuncționale, care asigură condiții optime de studiu pentru elevi și studenți, dar trebuie să fie primitoare, confortabile și să asigure un nivel maxim de igienă și siguranță. Pentru că tipurile de interioare pe care le include un complex de educație și învățământ sunt variate, și amenajarea acestora trebuie adaptată la specificul fiecărui spațiu.
Sala profesorilor și sălile de clasă, biblioteca și sălile de lectură, spațiile de luat masa și sala de sport sau laboratoarele școlare sunt câteva dintre spațiile pe care le găsim într-o instituție de educație și învățământ, precum școală, liceu, centru cultural sau universitate, și care necesită soluții de amenajare moderne și durabile, adaptate nevoilor celor ce studiază sau sunt profesori.

De asemenea, proiectele de amenajare grădinițe și creșe trebuie să țină seamă de necesitățile unui spațiu destinat educației celor mici, și să le ofere în acele spații ce trebuie să vesele, calde și primitoare, condiții de igienă și siguranță.

DACCA Group Trade are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior instituții de educație și învățământ, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii nostri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni;  toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.
PARTENERI Dacca