Amenajare și design interior pentru unități de învățământ și educație, centre culturale

Instituțiile pentru educație și învățământ sunt spații multifuncționale, care asigură condiții optime de studiu pentru elevi și studenți, dar trebuie să fie primitoare, confortabile și să asigure un nivel maxim de igienă și siguranță. Pentru că tipurile de interioare pe care le include un complex de educație și învățământ sunt variate, și amenajarea acestora trebuie adaptată la specificul fiecărui spațiu.
 
  Inspiratie amenajare spatii educationale    
Sala profesorilor și sălile de clasă, biblioteca și sălile de lectură, spațiile de luat masa și sala de sport sau laboratoarele școlare sunt câteva dintre spațiile pe care le găsim într-o instituție de educație și învățământ, precum școală, liceu, centru cultural sau universitate, și care necesită soluții de amenajare moderne și durabile, adaptate nevoilor celor ce studiază sau sunt profesori.

De asemenea, proiectele de amenajare grădinițe și creșe trebuie să țină seamă de necesitățile unui spațiu destinat educației celor mici, și să le ofere în acele spații ce trebuie să vesele, calde și primitoare, condiții de igienă și siguranță.

DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale pentru educație și învățământ ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Forbo, Polyflor, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
ISKU este un producător de mobilier finlandez, care a dezvoltat un concept inovator dedicat Educației. A plecat de la ideea că a învața și a preda este o bucurie comună ce trebuie simțită. ISKU a creat mobilier școlar pentru diverse tipuri de spații și nevoi.
Focus: învățarea, munca individuală. Mobilier creat pentru studiul individual care să permită concentrarea elevului pentru învățare sau efectuarea unei munci independente. 
Share - munca în echipă. Spațiile comune promovează învățarea și munca în echipă. Mobilierul este creat pentru mici grupuri de elevi care lucrează împreună la același proiect. Acest mobilier în viziunea ISKU este un set din mese și scaune rotunde, tocmai pentru a sublinia ideea de uniune.
Study - clase multifuncționale. Mobilierul clasei este flexibil. Poate fi adaptat specificului activității, pentru munca individuală sau de grup, permite interancțiunea între profesori și elevi. 
Join - spațiile comune. Mobilerul aici este gandit pentru a inspira creativitatea și interacțiunea între copii.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru educație și învățământ, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca