Amenajare și design interior pentru grădiniță și creșă

Un spațiu destinat copiilor trebuie să emane energie și veselie, să fie cald, primitor și să strălucească de curățenie. De aceea, proiectele de amenajare grădiniță și creșă sunt întotdeauna o provocare pe care o acceptăm cu plăcere. În urma lucrărilor de amenajare sau de renovare, trebuie să obținem un mic tărâm al poveștilor și al jocului, funcțional, modern și ușor de întreținut pe termen lung.

Pentru amenajarea unei grădinițe sau a unei creșe, recomandăm pardoseli continue, fără rosturi, antiderapante și tratate anitbacterian și antifungic. O alegere bună este Marmoleum, un tip de linoleum 100% natural, ce oferă spațiului căldură și confort.

Fiind o pardoseală continuă, întreținerea și curățarea linoleumului natural se face ușor, cu un mop uscat sau umed. Pentru zonele de intrare în creșă sau în grădiniță, recomadăm montarea de ștergătoare profesionale de interior și exterior, care nu vor lăsa ca umiditatea și mizeria să ajungă în interior.

DACCA Group Trade oferă servicii complete de amenajare și design interior pentru grădinițe și creșe, școli și licee, universități sau centre culturale, de la proiectare și furnizarea produselor necesare amenajării, până la implementarea proiectului.

PARTENERI Dacca