Amenajare grădiniță și creșă – obținem un mic tărâm al poveștilor și al jocului

Un spațiu destinat copiilor trebuie să emane energie și veselie, să fie cald, primitor și să strălucească de curățenie. De aceea, proiectele de amenajare grădiniță și creșă sunt întotdeauna o provocare pe care o acceptăm cu plăcere. În urma lucrărilor de amenajare sau de renovare, trebuie să obținem un mic tărâm al poveștilor și al jocului, funcțional, modern și ușor de întreținut pe termen lung.

Soluții complete de design interior și amenajare pentru grădiniță și creșă

Mobilierul pentru grădinițe este creat pentru a răspunde nevoilor și activitătilor care au în centru copii și activitătile lor.  Dacca oferă soluții de amenajare pentru grădiniță și creșă cu mobilier și dotări școlare în special pentru spațiile comune, interactive și pentru zonele de socializare.  

Pentru amenajarea unei grădinițe sau a unei creșe, recomandăm pardoseli continue, fără rosturi, antiderapante și tratate anitbacterian și antifungic. O alegere potrivită este Marmoleum, un tip de linoleum 100% natural, ce oferă spațiului căldură și confort. Fiind o pardoseală continuă, întreținerea și curățarea linoleumului natural se face ușor, cu un mop uscat sau umed.

Pentru amenajarea zonelor de intrare în creșă sau în grădiniță, recomadăm montarea de ștergătoare profesionale de interior și exterior, care nu vor lăsa ca umiditatea și mizeria să ajungă în interior.

DACCA Group Trade oferă servicii complete de amenajare și design interior pentru grădinițe și creșe, școli și licee, universități sau centre culturale, de la proiectare și furnizarea produselor necesare amenajării, până la implementarea proiectului.

PARTENERI Dacca