Amenajare spații comerciale – magazin, showroom, supermarket

DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajarea de spații comerciale de orice tip. Asigurăm și furnizarea de accesorii și produse: de la mobilier comercial, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 

Mobilier comercial, corpuri de iluminat, pardoseli pentru amenjarea spațiilor comerciale

Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul de amenajare a unui spațiu comecial: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Forbo, Polyflor, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.

Experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații comerciale, magazine și showroom-uri, ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru: DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare spații comerciale și design interior realizate pentru magazin, showroom, supermarket sau fast food, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier comercial și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.
PARTENERI Dacca