Amenajarea interioară a magazinului fashion, showroom prezentare haine

Magazinele își atrag cumpărătorii prin calitatea produselor pe care le oferă, dar și prin ambientul în care îi primește. Cu atât mai mult, amenajarea interioară a spațiilor comerciale este mai pretențioasă, pentru că funcționalitatea trebuie să îmbine confortul și designul elegant al spațiului în care sunt expuse produsele.
 
Firma de amenajări spații comerciale și magazine fashion sau de tip showroom vă recomandă cele mai moderne produse în domeniul amenajărilor de spații comerciale.

Pentru amenajarea interioară a magazinului sau a spațiului comercial vă recomandăm materiale de calitate de la pardoselile revoluționare ca Bolon, Flotex, LVT, la placări pentru pereți cu materiale naturale, tapet personalizat marca Intuitive. Atât mobilierul utilizat în amenajarea interioară a magazinului, cât și corpurile  de iluminat, decorațiuni și textile provin de la cele mai renumite branduri internaționale.

Servicii amenajări interioare - magazin fashion sau showroom

Firma de amenajări și design interior Dacca are o vastă experiență în soluții moderne și durabile, pentru amenajarea de spații comerciale mici, magazine fashion sau spații de tip showroom. 

În aceste condiții, și pardoseala devine un important element ce contribuie la eleganța și confortul dintr-un magazin sau showroom fashion. Firma de amenajări interioare Dacca vă oferă servicii de amenajare interioară a unui magazin sau un showroom, atât în etapa de realizare a conceptului de design interior și a proiectului, cât și cu implementarea proiectului.

Prin parteneriatele pe care le avem cu producătorii noștri de mobilier, pardoseli, corpuri de iluminat, corpuri pentru depozitare, separatoare acustice mobile - toate acestea fiind realizate cu tehnologii inovatoare - vă putem furniza nu doar materialele necesare ci și soluții inteligente pentru amenajarea interioară a magazinului.
PARTENERI Dacca