Amenajare mijloace de transport rutier, aerian sau maritim – firmă de amenajări specializată

Mijloacele de transport în comun sunt supuse zilnic unui trafic foarte intens. Sute, poate mii de călători urcă și coboară, iar pardoseala și tapițeria trebuie să reziste, să fie ușor de curățat și de întreținut. Firma de amenajări Dacca este specializată în amenajarea de spații cu trafic intens, cum sunt mijloacele de transport rutier, aerian sau maritim. Dispunem de soluții de amenajare durabilă, modernă și sustenabilă pentru orice tip de mijloc de transport, fie că vorbim de autobuze și troleibuze, de trenuri și tramvaie, sau de aeronave ori ambarcațiuni.
 
Durabilitatea și eficiența investiției sunt legate de materialele alese pentru amenajarea mijlocului de transport, iar firma de amenajări Dacca vă poate furniza toate produsele și accesoriile necesare. Legislația privitoare la pardoselile pentru amenajarea mijloacelor de transport impune normative ce trebuie respectate întocmai. Pardoseala pentru un mijloc de transport trebuie să fie rezistentă la trafic intens, rezistentă la foc și antiderapantă.

Noi vă ajutăm să alegeți corect materialele pentru amenajarea mijloacelor de transport, precum și montarea acestora. Prin parteneriatele pe care le avem cu producătorii de pardoseli, vă putem furniza, direct de la producător, pardoseala de care aveți nevoie.

DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum ISKU, Bolon, Forbo, Polyflor, Fletco, Cube-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru spații din cele mai variate industrii și domenii de activitate, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca