Amenajare mijloace de transport în comun rutier, naval sau aerian

Mijloacele de transport în comun sunt supuse zilnic unui trafic foarte intens. Sute, poate mii de călători urcă și coboară, iar pardoseala și tapițeria trebuie să reziste, să fie ușor de curățat și de întreținut. Durabilitatea și eficiența investiției depinde de materialele alese pentru amenajarea mijlocului de transport, fie că vorbim de autobuze și troleibuze, de tren și tramvai, sau de aeronave ori ambarcațiuni.
Legislația privitoare la pardoselile pentru amenajarea mijloacelor de transport impune normative ce trebuie respectate întocmai. Pardoseala pentru un mijloc de transport trebuie să fie rezistentă la trafic extrem și la uzură, rezistentă la foc, la temperaturi extreme și la contactul cu agenți chimici, antiderapantă și stabilă dimensional.

Noi vă ajutăm să alegeți corect materialele pentru amenajarea mijloacelor de transport, precum și montarea acestora. Prin parteneriatele pe care le avem cu producătorii de pardoseli, vă putem furniza, direct de la producător, pardoseala de care aveți nevoie.
PARTENERI Dacca