Servicii amenajări interioare pentru mijloace de transport rutier

Amenajarea mijloacelor de transport rutier are în vedere în primul rând solicitarea zilnică extremă a acestora, dar și confortul și siguranța pe care trebuie să le asigure călătorilor. Fie că vorbim de autobuz, troleibuz, tren sau tramvai ori metrou, soluțiile de amenajare pentru aceste mijloace de transport trebuie să fie durabile, eficiente în ce privește raportul între cost și calitate, să permită întreținerea cu ușurință pe termen lung, igienizarea și curățarea rapidă.
 
Cu o experiență vastă în domeniul amenajărilor interioare în domeniul industrial și în domeniul transportului, firma de design interior DACCA dispune de soluțiile și produsele care îndeplinesc cele mai stricte cerințe în domeniul amenajării mijloacelor de transport rutier.

Firmă amenajare interioară a mijloacelor de transport rutier

Câteva dintre criteriile importante în alegerea pardoselii pentru un mijloc de transport în comun sunt rezistența la trafic extrem și la uzură, să aibă proprietăți antiderapante, să fie rezistente la foc să fie ușor de curățat și întreținut.
 
Pentru fiecare proiect de amenajare, venim cu soluții adaptate, astfel încât la finalul implementării proiectului, rezultatul să fie un mijloc de transport elegant, durabil și confortabil. Noi vă ajutăm să alegeți corect materialele pentru amenajarea mijloacelor de transport, precum și montarea acestora.
 
Prin parteneriatele pe care le avem cu producătorii de pardoseli pentru spații industriale, vă putem furniza, direct de la producător, pardoseala de care aveți nevoie.
PARTENERI Dacca