Amenajări interioare HoReCa - soluții complete

Designul interior și amenajările interioare pentru spațiile din industria HoReCa sunt întotdeauna o provocare. Fiecare proiect de amenajare HoReCa - hotel, restaurant, sală de evenimente, bar, cafenea sau club are o poveste unică, iar proprii oaspeți le trec pragul, tocmai pentru acele detalii unice.

  Inspiratie amenajare Horeca    

Design interior, amenajări interioare HoReCa: pardoseli, pereți, mobilier, soluții acustice, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni


Amenajările interioare pentru spațiile din industria HoReCa trebuie să vină cu soluții inovatoare, moderne, care să completeze personalitatea și povestea spațiului, așa cum o știu clienții săi. La acest aspect esențial, adăugăm și alte principii ce stau la baza demarării proiectului de amenajare HoReCa, precum alegerea de soluții pentru obținerea unui maximum de confort, funcționalitate, estetică și durabilitate.

De aceea, experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale HoReCa ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare HoReCa de pe piață pentru:   DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajări interioare HoReCa, pentru orice tip de spațiu – restaurant, cafenea sau bistro, hotel sau pensiune etc.

Asigurăm, de asemenea, furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni. Importăm toată gama de produse pentru amenajări interioare de spații din domeniul HoReCa și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.

Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum Bolon, Kartell, ISKU, Green Furniture Concept, DeVorm, Fletco, CUBE-Design, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele. DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare HoReCa și design interior realizate pentru hoteluri și pensiuni turistice, restaurante, cazinouri și baruri sau cafenele, săli de evenimente, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare.

Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre pentru amenajări interioare HoReCa sunt realizate cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca