Soluții complete HoReCa

Designul interior și amenajarea spațiilor din industria HoReCa sunt întotdeauna o provocare. Fiecare hotel, restaurant, sală de evenimente, bar, cafenea sau club are o poveste unică, iar proprii oaspeți le trec pragul, tocmai pentru acele detalii unice.

  Inspiratie amenajare Horeca    

Amenajare, design interior HoReCa: pardoseli, pereți, mobilier, soluții acustice, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni


Amenajarea sau re-amenajarea unui spațiu din industria HoReCa trebuie să vină cu soluții inovatoare, moderne, care să completeze personalitatea și povestea spațiului, așa cum o știu clienții săi. La acest aspect esențial, adăugăm și alte principii ce stau la baza demarării proiectului, precum alegerea de soluții pentru obținerea unui maximum de confort, funcționalitate, estetică și durabilitate.

De aceea, experiența de care dispune echipa DACCA în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale HoReCa ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru:  
DACCA vă oferă pachetul complet de proiectare design interior și amenajare, precum și furnizarea produselor și accesoriilor: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
 
Importăm toată gama de produse pentru interior și gestionăm direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.
 
Întreaga noastră gamă de produse este importată direct de la producatori de renume, precum Bolon, Kartell, ISKU, Green Furniture Concept, DeVorm, Fletco, CUBE-Design, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Muratto și altele.
 
DACCA are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru hoteluri și pensiuni turistice, restaurante, cazinouri și baruri sau cafenele, săli de evenimente, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Avem parteneriate directe cu toți producătorii noștri de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile noastre sunt cu produse profesionale pentru spații publice.

Completează Formularul pentru amenajare interioară și implementare proiect!
PARTENERI Dacca