Soluții complete HoReCa

PARDOSELI, PEREȚI, MOBILIER, CORPURI DE ILUMINAT și TEXTILE

Designul interior și amenajarea spațiilor din industria HoReCa sunt întotdeauna o provocare. Fiecare hotel, restaurant, sală de evenimente, bar, cafenea sau club are o poveste unică, iar proprii oaspeți le trec pragul, tocmai pentru acele detalii unice.

Amenajare, design interior HoReCa: pardoseli, pereți, mobilier, corpuri de iluminat și textile


Amenajarea sau re-amenajarea unui spațiu din industria HoReCa trebuie să vină cu soluții inovatoare, moderne, care să completeze personalitatea și povestea spațiului, așa cum o știu clienții săi. La acest aspect esențial, adăugăm și alte principii ce stau la baza demarării proiectului, precum alegerea de soluții pentru obținerea unui maximum de confort, funcționalitate, estetică și durabilitate.

De aceea, experiența de care dispune echipa DACCA Group Trade în amenajarea durabilă și eficientă de spații speciale HoReCa, precum hoteluri, săli de evenimente, restaurante sau cluburi, ne ajută să vă oferim soluții inovative și să vă recomandăm cele mai moderne produse de amenajări interioare de pe piață pentru: PARDOSELI, PEREȚI, MOBILIER, CORPURI DE ILUMINAT și TEXTILE.
PARTENERI Dacca