Amenajări interioare pentru baruri, cafenele, cluburi

Spațiile destinate petrecerii timpului liber, întâlnirii cu prietenii pentru a savura un desert sau o băutură ori pentru a ne încerca norocul la diferite jocuri, sunt cele care trebuie să răspundă celor mai exigente așteptări – atât ale oaspeților, cât și ale proprietarului care investește în aceste spații.

Pardoseli speciale pentru amenajări interioare baruri, cafenele, cluburi

Pentru amenajări baruri, cafenele, cluburi, DACCA Group Trade recomandă pardoseli care să ofere spațiului o notă de individualitate și bun gust, să fie rezistente la contactul cu orice tip de lichide, pardoseli foarte ușor de întreținut și rezistente la agenții de curățare, și, nu în ultimul rând rezistente la trafic intens.

Recomandăm astfel, pentru amenajarea de baruri, cafenele sau cluburi, LVT-uri, parchet de lemn și mocheta personalizată, clasa de rezistență la trafic intens 3.3 - comercial intens, linoleumul - 100% natural și Flotex. Pentru amenajarea interioară de cafenele și baruri sau cluburi exclusiviste, recomandăm pardoselile țesute din vinil Bolon - covoare special concepute pentru spații elitiste, ce conferă locului eleganță și unicitate.

 

MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT - vă propunem mobilierul marca Bolia, care este în primul rând o companie de designeri scandinavi, ce crează și realizează obiecte la comandă, în mare parte handmade. BOLIA este în primul rând despre sufletul pus în colecțiile unice, originalitate, personalitate și inovație. Materialele din care este realizat mobilierul este: lemn masiv, metal, lână, marmură, piele. ProduseleBolia au finisaje de cea mai înaltă calitate și tind către perfecțiune.

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

PARTENERI Dacca