Amenajare bar, cafenea, club - amenajări interioare HoReCa

Dacca este o firmă specializată în amenajări interioare HoReCa – de la spațiile de primire a oaspeților în bar, cafenea, club sau terasă, până la spațiile tehnice pentru bucătării profesionale, spațiile de depozitare, camera de server și birouri. Barurile, cafenelele sau cluburile sunt spații destinate petrecerii timpului liber, întâlnirii cu prietenii pentru a savura un desert sau o băutură ori pentru a ne încerca norocul la diferite jocuri. Amenajarea acestor spații HoReCa trebuie să răspundă celor mai exigente așteptări de siguranță, confort, durabilitate și eleganță.

Produse recomandate pentru amenajare bar, cafenea, club

PARDOSELI - pentru amenajarea spațiilor HoReCa precum baruri, cafenele sau cluburi, recomandăm pardoseli care să ofere o notă de individualitate și bun gust, să fie rezistente la contactul cu orice tip de lichide, pardoseli foarte ușor de întreținut și rezistente la agenții de curățare, și, nu în ultimul rând rezistente la trafic intens.

Pentru amenajarea de interioare de tip bar, cafenea sau club sunt potrivite pardoselile LVT, parchet de lemn și mocheta personalizată, clasa de rezistență la trafic intens 3.3 - comercial intens, linoleumul - 100% natural și Flotex. Pentru spațiile HoReCa exclusiviste, recomandăm pardoselile țesute din vinil Bolon - covoare special concepute pentru spații elitiste, ce conferă locului eleganță și unicitate.

MOBILIER - în aceasta categorie vă propunem mese, scaune, fotolii, canapele, special create pentru amenajarea spațiilor de relaxare și petrecere a timpului liber – bar, cafenea, club. Mobilierul poate fi ales din colecțiile standard sau realizat la comanda conform proiectului. Produsele au finisaje de cea mai înaltă calitate unele pot fi customizate.

TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - pentru pereti se poate alege un tapet personalizat Intuitive, tapet colectii tematice dar si placari gen lemn, pluta 3D, bambus, LVT. 

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice în spații de tip bar, cafenea sau club: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic.

CORPURI DE ILUMINATcolecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace.
Designerii scandinavi știu sa imbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat fie că vorbim de un bar, o cafenea sau alt tip de spațiu. Brandurile noastre sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali. 

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

PARTENERI Dacca