Amenajări interioare pentru restaurant, bar sau cafenea

Un loc de luat masa sau de servit o băutură ori un desert trebuie să fie, prin excelență, un loc primitor, luminos, elegant, spațios și foarte bine organizat. Dacă fiecare astfel de loc are o poveste, atunci designul interior ales pentru restaurant trebuie să spună această poveste prin fiecare fiecare detaliu, de la intrarea în local, pereți și pardoseală, mobilierul și decorațiunile interioare, până la aranjarea meselor.

Soluții complete amenajare restaurant: pardoseli, pereți, mobilier, textile și corpuri de iluminat

Pentru amenajarea unui restaurant, vă recomandăm variate tipuri de pardoseli de foarte bună calitate, cu design modern și durabile, cu proprietăți antiderapante și antialergice, rezistente la trafic intens, foarte ușor de curățat și de întreținut. Putem alege între mochetă personalizată sau tesuta compacta, parchet stratificat, LVT-uri, Flotex sau Bolon.
 
Pentru pereti se poate alege un tapet personalizat Intuitive, tapet colectii tematice dar si placari gen lemn, pluta 3D, bambus, LVT. 

MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT- vă propunem mobilierul marca Bolia, care este în primul rând o companie de designeri scandinavi, ce crează și realizează obiecte la comandă, în mare parte handmade. BOLIA este în primul rând despre sufletul pus în colecțiile unice, originalitate, personalitate și inovație. Materialele din care este realizat mobilierul este: lemn masiv, metal, lână, marmură, piele. ProduseleBolia au finisaje de cea mai înaltă calitate și tind către perfecțiune.

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
PARTENERI Dacca