Amenajare restaurant, bistro, terase de restaurant

Un loc de luat masa sau de servit o băutură ori un desert trebuie să fie, prin excelență, un loc primitor, luminos, elegant, spațios și foarte bine organizat. Dacă fiecare astfel de loc are o poveste, atunci designul interior și soluțiile de amenajare pentru restaurant sau bistro ori o terasă trebuie să spună această poveste prin fiecare fiecare detaliu, de la intrarea în local, pereți și pardoseală, mobilierul și decorațiunile interioare, până la aranjarea meselor.

Soluții complete amenajare restaurant, bistro, terase: pardoseli, pereți, mobilier, textile și corpuri de iluminat

Pentru amenajarea unui restaurant, bistro sau a unei terase, vă recomandăm variate tipuri de pardoseli de foarte bună calitate, cu design modern și durabile, cu proprietăți antiderapante și antialergice, rezistente la trafic intens, foarte ușor de curățat și de întreținut. Putem alege între mochetă personalizată sau tesuta compacta, parchet stratificat, LVT-uri, Flotex sau Bolon.
 

MOBILIER - în aceasta categorie vă propunem mese, scaune, fotolii, canapele, special create pentru amenajarea restaurantelor. Mobilierul poate fi ales din colecțiile standard sau realizat la comanda conform proiectului. Produsele pentru amenajarea unui restaurant, bistro sau a unei terase au finisaje de cea mai înaltă calitate unele pot fi customizate.

TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - pentru amenajarea pereților unui restaurant se poate alege un tapet personalizat Intuitive, tapet colectii tematice dar si placari gen lemn, pluta 3D, bambus, LVT.  

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări, sunt foarte practice și estetice: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic. Mobilierul acustic este realizat din materiale cu proprietăți speciale și prezintă marele avantaj că se instalează cu ușurință în spațiul existent fără a fi nevoie de lucrări speciale de construcții. 


CORPURI DE ILUMINAT - colecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace. Designerii scandinavi știu sa imbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul intr-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre de corpuri de iluminat sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali. 

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm pentru amenajarea unui restaurant sau bistro gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.
PARTENERI Dacca