Design interior personalizat, amenajare sală de evenimente

Alegerea designului interior și a materialelor pentru amenajarea unei săli de evenimente nu poate fi făcută fără să ținem seamă de tipul variat de evenimente ce vor fi organizate. Un design bine ales va oferi posibilitatea rearanjării și adaptării cu foarte mare ușurință a interiorului la fiecare nou eveniment, astfel încât prin doar câteva noi obiecte decorative și câteva piese de mobilier să putem transforma o sală de conferințe într-o sală pentru o petrecere a unei companii.

Pardoseli, mobilier, corpuri de iluminat, decorațiuni și textile. Soluții moderne pentru amenajarea sălilor de evenimente

În privința alegerii pardoselilor, DACCA Group Trade recomandă pentru amenajarea sălilor de evenimente pardoseli moderne, foarte ușor de întreținut, durabile și cu un grad bun de absorbanță fonică, antiderapante și antialergice, rezistente la trafic intens, precum LVT, Marmoleum, Flotex, mocheta sau pardoseli tip Bolon.

De asemenea, și mocheta este o soluție potrivită pentru amenajarea unei săli de evenimente, pentru că oferă confort, căldură și un sentiment plăcut la atingere. În proiectele noastre de amenajare a unui restaurant, hotel sau săli pentru evenimente speciale folosim mochetă de foarte bună calitate, cu design personalizat sau modele alese din cele mai noi colecții ale furnizorilor noștri: LANO, Fletco, Halbmond, Tapibel.

Mocheta și alte tipuri de pardoselile modulare vin cu o serie de avantaje pentru amenjarea și întreținerea interioarelor cu trafic ridicat cum sunt restaurantele sau sălile pentru organizarea de evenimente speciale, precum posibilitatea de a creea designuri personalizate, dar și posibilitatea înlocuirii numai a dalelor deteriorate în timp.

MOBILIER și CORPURI DE ILUMINAT- vă propunem mobilierul marca Bolia, care este în primul rând o companie de designeri scandinavi, ce crează și realizează obiecte la comandă, în mare parte handmade. BOLIA este în primul rând despre sufletul pus în colecțiile unice, originalitate, personalitate și inovație. Materialele din care este realizat mobilierul este: lemn masiv, metal, lână, marmură, piele. ProduseleBolia au finisaje de cea mai înaltă calitate și tind către perfecțiune.

TEXTILE și DECORAȚIUNI - vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

PARTENERI Dacca