Firmă de amenajare săli de evenimente - design interior personalizat

Alegerea designului interior și a materialelor pentru amenajarea unei săli de evenimente nu poate fi făcută fără să ținem seamă de tipul variat de evenimente ce vor fi organizate. Un design bine ales va oferi posibilitatea rearanjării și adaptării cu foarte mare ușurință a interiorului la fiecare nou eveniment. Astfel, prin doar câteva noi obiecte decorative și câteva piese de mobilier putem să transformăm o sală de evenimente dintr-un spațiu pentru conferințe, într-o sală pentru o petrecere.

Amenajare sală de evenimente – soluții moderne, servicii complete

Firma de design interior și amenajare săli de evenimente Dacca vă oferă soluții moderne pentru amenajarea sălilor de evenimente și gama completă de produse: pardoseli, mobilier, corpuri de iluminat, decorațiuni și textile.

În privința alegerii pardoselilor, DACCA Group Trade recomandă pentru amenajarea sălilor de evenimente pardoseli moderne, foarte ușor de întreținut, durabile și cu un grad bun de absorbanță fonică, antiderapante și antialergice, rezistente la trafic intens, precum LVT, Marmoleum, Flotex, mocheta sau pardoseli tip Bolon. 

Mocheta este de asemenea o soluție potrivită pentru amenajarea unei săli de evenimente, pentru că oferă confort și un sentiment plăcut de căldură. În proiectele noastre de amenajare a unui restaurant, hotel sau săli pentru evenimente speciale folosim mochetă profesională, certificată  de înaltă calitate, cu design personalizat sau modele alese din cele mai noi colecții ale furnizorilor noștri: Lano, Fletco, Halbmond, Tapibel. 

Mocheta și alte tipuri de pardoselile modulare vin cu o serie de avantaje pentru amenjarea și întreținerea interioarelor cu trafic ridicat cum sunt restaurantele sau sălile pentru organizarea de evenimente speciale, precum posibilitatea de a creea designuri personalizate, dar și posibilitatea înlocuirii numai a dalelor deteriorate în timp.

MOBILIER în aceasta categorie vă propunem mese, scaune, fotolii, canapele, special create pentru amenajarea unui spațiu de evenimente modern și primitor.. Mobilierul poate fi ales din colecțiile standard sau realizat la comanda conform proiectului și nevoilor clientului.

TAPET ȘI PLACĂRI PEREȚI  - pentru pereti se poate alege un tapet personalizat Intuitive, tapet colectii tematice dar si placari gen lemn, pluta 3D, bambus, LVT. 

SOLUȚII ACUSTICE - mobilierul acustic de tip scaune, canapele, fotolii, corpuri de iluminat, separatoare mobile sau fixe, placări pentru pereți sau plafoane, sunt soluții tot mai căutate deoarece au multiple aplicări. Panourile și placările sau mobilierul acustic sunt foarte practice și estetice, potrivite pentru amenajarea unei săli de evenimente: separă și delimiteaza spațiile cu multiple funcțiuni, crează intimitate, absorb zgomote și ecoul contribuind astfel la creșterea confortul acustic.

CORPURI DE ILUMINATcolecțiile propuse de noi sunt din sfera designului scandinav, care vin cu o abordare pe cât de simplă pe atât de elegantă și eficace. Designerii scandinavi știu sa imbine perfect rolul decorativ cu partea funcțională, pentru a obține efectul maxim scontat totul intr-o simplitate surprinzătoare. Brandurile noastre sunt: Kartell, Bover Barcelona, Bsweden, Halo Design, Globen și Pedrali. 

TEXTILE și DECORAȚIUNI - pentru amenajare unei săli sau a unui spațiu pentru evenimente speciale, vă recomandăm gama completă de perdele, draperii, blackout și dimout, în diverse colecții de texturi, culori și dimensiuni.

PARTENERI Dacca